Real Madrid dobio trku sa Juventusom!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 09.09.2019.
13:44
Izvor: Sportske.net

Paratići gubi bitku onde gde je najbolji.

EPA-EFE/Lavandeira Jr
EPA-EFE/Lavandeira Jr

Povezane vesti

I dalje se spekuliše o budućnosti Kristijana Eriksena.

Danac igra zadnju godinu ugovora, deluje da je rastanak sa Totenhemom izvestan iako je kreativac pokazao koliko znači svojim saigračima i timu u proteklim mečevima Premijer lige.

Spekulisalo se da je Juventus blizu dogovora saradnje sa bivšim igračem Ajaksa, Paratići je poznat po vrbovanju slobodnih igrača na tržištu.

Ipak, španski AS prenosi da su Madriđani ipak bliži Dancu.

Vanajama Eriksen Totenhem Hadersfild

Sam Real Madrid je bio velika Eriksenova želja u proteklom prelaznom roku, ali je Danijel Levi tražio previše novca dok se činilo da Zidan preferira Pogbu na toj poziciji.

Izgleda da su Perez i saradnici ipak uspeli da dobiju 'rat' sa svojim trenerom, ovakva prilika se jednostavno ne propušta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Monday, 09.09.2019
16:51

Odlican transfer,pod uslovom da je istina.Moze se racunati da Modric sve vise slabi i da na njega od naredne sezone ne moze da se racuna svih 90 min. verujem da ce Kros biti prodat a da Rodrigez nece ostati jer mislim da nece hteti da bude zamena.Isko dosta varira sa formom,tako da bi dovodjenje Eriksena i to za dzabe bio pravi potez.Pare narednog leta uloziti u spica i stopera pa i bekove (ako bude novca) i tim ce biti jaci nego sada.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 10.09.2019
00:46

Ima Real odlicnog spica za buducnost...treba pojacati sredinu terena...ima i fenomenalne stopere

avatar
The_Matrix
Monday, 09.09.2019
14:53

Ma kakav Paratici, smejurija obicna. Tu je Marota bio glavni covek. Ovaj sada doveo 2 slobodna igraca koje niko nije hteo. Eriksen je sada druga prica

avatar
Opet onaj Anonymous
Monday, 09.09.2019
14:40

Zidan ce dobiti otkaz do ljeta svi znamo da se uvjek perez najvise pitao u klubu a ne sam trener. Eriksen ce sigurno stici u Real a ne u Juve koji uopste nije tolika sila kakvom se predstavlaj.