Real kupuje napadača do kraja meseca?

Autor: Nikola Miloradović
sreda 02.01.2019.
18:16
Izvor: Sportske.net

Izgleda da bi "Los Blankosi" mogli da se potroše ove zime.

EPA-EFE/ANGEL DIAZ
EPA-EFE/ANGEL DIAZ

Povezane vesti

Madridski Real igra slabu sezonu, ali se nešto drugačije i nije moglo očekivati, jer su ih letos napustili trener Zinedin Zidan, kao i najbolji igrač Kristijano Ronaldo.

Adekvatne zamene nisu dovedene, očekivalo se od Bejla da će nakon odlaska Ronalda preuzeti stvari u svoje ruke, ali Velšanin je opet imao problema sa povredama i nije na nivou koji se od njega očekivao.

Kako bi se nadomestili golovi koje je postizao Ronaldo, u klub je vraćen i Marijano Dijaz, nakon vrlo dobre sezone u Lionu, ali se 25-godišnji napadač nije dobro snašao, a muče ga i povrede.

Sada je obelodanjeno da će samo što se oppravio od povrede mišića koju je zaradio u Kupu kralja, morati na još dve nedelje pauze zbog nove povrede.

To je treći put da je van stroja ove sezone, te je Benzema ponovo jedina opcija za špic napada.

Zbog svega toga, Real bi mogao da krene u jednu ozbiljnu kupovinu u januaru i pored angažovanja Brahima Dijaza, koji je, jasno, zalog za budućnost.

Kako piše "AS", Madriđani bi mogli da se otvore za jednog od ove dvojice napadač.

Prva meta je Mauro Ikardi iz Intera, koji ima otpusnu klauzulu od 110 miliona evra i navodno još uvek nije spreman da produži ugovor sa "Neroazurima".

Druga solucija za "kraljevski" klub stiže iz Nemačke, u pitanju je mladi napadač RB Lajpciga Timo Verner.

Ovog talentovanog nemačkog reprezentativca traže i Liveprul i Bajern, koji bi narednog leta mogli da ga dobiju po povoljnoj ceni.

Njegova vrednost se procenjuje na 65 miliona evra, pa se čini da bi Real mogao da ubedi upravu nemačkog kluba da posluju već u prvom mesecu nove godine, posebno jer Verner ima još godinu i po dana ugovoru sa Red Bulom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Thursday, 03.01.2019
00:36

Samo što ova dvojica nisu napustili Real nego ih je Perez najurio, jer su završili svoju marketinšku ulogu.

avatar
Los Vikingos
Thursday, 03.01.2019
00:14

Ko god da dodje grijace klupu Benzemi. Zato sva jaka imena u napadu odbijaju Real, jer niko nije lud (Osim Marijana) da sedi na klupu. Ironija.

avatar
razzorNo1
Wednesday, 02.01.2019
23:53

sta rade ovom Marianu Diazu pa to je strasno...prvo ga prodaju jer nije bilo mjesta za njega pa kad je imao sjajnu polusezonu iza sebe opet ga kupe i drze na klupi da trune...zalosno...

avatar
INTERnacionalist
Wednesday, 02.01.2019
21:45

..koliko samo korpi treba da dobijete od Intera da bi se opametili?

avatar
Novakovic10
Wednesday, 02.01.2019
20:02

Ja ne znam kolko puta treba da napišem, Werner je rekao da će verovatno provesti celu karijeru u Nemačkoj i da postoji samo jedan klub u koji može da pređe, a to je Bayern, ili će doći na leto za četrdesetak miliona ili sledeće leto za džabe, treće nema

avatar
razzorNo1
Wednesday, 02.01.2019
23:54

to ti licno pricao il preko telefona?

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 02.01.2019
19:52

Perez ocito da ne shvata ozbiljnost situacije u klubu, niti ce sta biti od prvenstva niti sta od LS...samo ludak se mogao odreci Ronalda a ne dovesti zamjenu moraju dovesti nekog na zimu ko ce da pravi razliku na terenu a to sigurno nije Icardi on ne moze da uzme loptu i da odluci utakmicu nije taj tip igraca on samo moze dobro doci ako imate vec lidera na terenu a Bale se pokazao da to ne moze da bude

avatar
razzorNo1
Wednesday, 02.01.2019
23:55

da budemo iskreni jedina zamjena za Ronalda je Mesi, ta dva igraca se ne mogu zamijenit ni za kakvog ikardija il bilo kojeg igraca

avatar
Anonymous Official
Thursday, 03.01.2019
19:14

Mbappe ili Neymar,eventualno Hazard mogu biti zamjena za Ronalda ...sigurno da nece biti kao on ali najpriblizni su njemu