Real koristi nevolje u Čelsiju i ima jasan plan!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 13.02.2019.
10:31
Izvor: Sportske.net

I pored velike želje, jasno je da Madriđani imaju svoj limit.

EPA-EFE/Emilio Naranjo
EPA-EFE/Emilio Naranjo

Povezane vesti

U Čelsiju se dešavaju jako čudne stvari.

Nakon sasvim dobre polusezone, 2019. godina nije krenula dobro po izabranike Mauricija Sarija koji sada strepe i za plasman u Ligu šampiona.

Jučerašnje vesti su dodatno razgalile navijače, a ni najnovije sa Pirineja nisu ništa bolje.

Španski mediji tvrde da je Eden Azar od Reala zatražio platu od 17 miliona evra godišnje, kao i 15 miliona evra na ime potpisa.

Madriđanima to neće predstavljati problem, ali će prvo morati da se dogovore sa londonskim klubom.

U Realu ne žele da prelaze cifru od 110 miliona evra za obeštećenje, a spremni su da daju i dodatan popust za Matea Kovačića koji se nalazi na pozajmici u Čelsiju ukoliko "Plavci" pristanu na manju cifru.

Eriksen Hazard

Sve su brojnije spekulacije da bi Azar mogao da napusti London, on je to navodno želeo još prošlog leta, ali je dobio garancije kluba da će biti konkurentan u borbi za trofeje.

Kako je krenulo, teško da će biti ispunjeno...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Wednesday, 13.02.2019
19:33

Odlazak Azara je dobar stvar za nas.

avatar
Jasminn
Wednesday, 13.02.2019
17:14

Kao sto sam vec negdje napisao. Imam osjecaj da je kod Hazarda i toga da li da ostane ili da ode puno utjecaja imalo to sto Celzi nece da daje velike ugovore igracima starijim od 30 god. Sto je Teri, Lampard i jos neki otisli iako su htjeli ostati i zavrsiti karijeru tu. On ima 28, slijedece godine 29 godina....blizi se 30ta....sta ce onda?

avatar
Zauvek Plavac
Wednesday, 13.02.2019
14:35

Neka ide, vreme mu je. 7 godina je u Londonu i treba mu nov izazov. Bitno je samo da Čelsi uzme što više može. Iz korena se moraju menjati stvari u Čelsiju ako misle da imaju bolje rezultate, a tu ne mislim na smenu Sarija, što bi bila greška. Treba prodati 7-8 igrača koji miniraju trenere godinama unazad i dovesti nove koji se uklapaju u Sarijev sistem.

avatar
damjan89
Thursday, 14.02.2019
01:23

Upravo tako, bilo bi dobro dati Azara za Kovacica i recimo 90m evra...Tada bi trebali da kupimo Fekira, Ricarlisona i Jovica ili Wernera...Sa ta tri pojacanja bio bi to strasan tim, a pritom definitivno bi trebali da odu Alonso, Luiz, Pedro, Drinkwoter, Morata, Odoi ( samo iz razloga zato sto ne zeli da igra )...Tu bi klub dobro profitirao pa bi imalo dosta novca i za stopera i levog beka...

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Wednesday, 13.02.2019
12:01

Jedva cekam da Azar ode u Real i da ceo svet vidi da nije ono sto svi misle. Ne moze se on nikad ni u jednom segmentu porediti sa Mesijem,Ronaldom,Nejmarom,Mbapeom i ostalima,jedino po foliranju i valjanju na zemlji moze . Bice to jos jedan Bale u Realu .

avatar
ViniciusJR
Wednesday, 13.02.2019
13:33

Azar ce u Realu (ako dodje) da razvaljuje, zapamti sta sam ti rekao.

avatar
LFC 19-ta
Wednesday, 13.02.2019
14:01

Grijesis. Za njega su ofanzivniji klubovi. A najbolje je godine igrao za vas.