Real koristi krizu da nađe zamenu kapitenu, Rajola ponudio rešenje!

Autor: Nikola Miloradović
petak 03.04.2020.
14:30
Izvor: Sportske.net

Madriđani bi mogli da dobiju veliko pojačanje.

Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN
Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Poznato je da Real već traga za čovekom koji bi mogao da nasledi Serhija Ramosa, doveli su minulog leta Edera Militaa iz Porta, nije oduševio u prvoj sezoni, ali se čini da će zbog svoje polivalentnosti dobiti priliku da se dokaže.

Ipak, žele i kvalitetnije rešenje, štopera koji bi na duže staze mogao da čini štoperski tandem sa Varanom, kada se Ramos odluči za penziju, a mogli bi da iskoriste trenutnu situaciju i uz pomoć Mina Rajola konačno dovedu željenog igrača.

Naime, kako prenose španski mediji, poznati fudbalski agent je Madriđanima ponudio štopera Juventusa Matisa de Lihta!

Supertalentovani Holanđanin je minulog leta stigao u Juve za oko 85 miliona evra, nisu žalili novac "Bjankoneri" kada su dovodili čoveka koji je sa 19 godina postao kapiten Ajaksa i jedan od najboljih defanzivaca u Evropi.

U svojoj prvoj sezoni u Seriji A se nije proslavio, često je pravio i greške, odbrana sa njim nije delovala stabilno, čak se i Melih Demiral do povrede bolje pokazao od bivšeg igrača "Kopljanika".

Kazino baner

Povela se i priča prethodnih meseci da bi Juve mogao da ga proda, kako bi povratili uloženi novac dok mu ne padne cena, a sve se više šuška da bi zbog sve izvesnije finansijske krize koja će zahvatiti evropske klubove, zbog prekida sezone izazvanog pandemijom koronavirusa, Juve mogao da proda neke od svojih najvrednijih igrača, kako bi povratio finansijsku stabilnost.

Pisalo se i o Ronaldu, zbog njegove plate od 30 miliona evra po sezoni, ali bi možda i prodajom De Lihta mogli da zakrpe rupe.

Videćemo kako će u Madridu odreagovati, De Liht se čini kao idealno pojačanje, ali je pitanje da li su spremni da izađu u susret potencijalnim zahtevima "Stare dame", koja će kao što smo napisali pokušati da vrati uloženi novac.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Saturday, 04.04.2020
00:02

Zar nerekose da ce Real da kupi Maneta iz Liverpula, pa ce real da kupi onog iz Ajaksa, pa ce real da kupi, pa ce real da kupi sve one koji se prodaju, hahahaha, po ovima sto pisu real sve kupuje vec nekoliko godina i na kraju real kupi neke mlade igrace dobro ih plati i na kraju oni se pokazu i sad ce da ih proda, cak njih 11 igraca, a salg na torti je azar sa 120 miliona plus bonusi, a nije pravo ni zaigrao, to je realova kupovina!

avatar
Hannibal Lecter
Saturday, 04.04.2020
20:02

Kog mladog igrača je real promašio? Viniciusa, Rodriga, Renijera je otela barseloni ispred nosa, sva tri igrača su plaćeni oko 110 miliona koliko je koštao jedan Dembele. Valverde je doveden za 5 miliona, Casemiro svojevremeno za 5, Modric i Kros po 30 M... hakimi, carvahal, regilon iz mladog tima, Cuba došao za džabe, nadmudrili Barselonu raskinuo ugovor i došao, odegard mali transfer ima platu od 70-ak hilj nedeljno ( i njega je otela barseloni) unapred otet je Lincoln ima Real pravi preče kupovine, Lunin najtalentovaniji mladi golman došao za 8 miliona, Asensio za 5 miliona, Isco oko 30. Hazard plaćen 100 da se ispoštuje Celsi i da bi došao kao galaktikos da bi marketinški odjeknulo. Ispostavilo se da možda i nije bio potreban, jovic ili će dobiti šansu ili će biti prodat Arsenalu za 50-55 miliona. A recimo podatak Real ne plate trenutno odvaja 48% od prihoda. Kad prodaju Bejla,rodrigeza, modrica, marsela i isca i još par rezervista pašće na oko 35%. A barselona na plate sada odvaja oko 80% prihoda. A pojačanja su coutinho, dembele, grizman koji su koštali 350 miliona a totalni promašaji. Da ne pričamo o odbrani gde su od pujola zamenili 10 igrača sve do vremesnog firpa od 25 miliona...

avatar
Hannibal Lecter
Sunday, 05.04.2020
23:25

po podacima transfermarketa KOJI SU 100 POSTO TACNI Kurtoa 35, lunin 8,5, varan 10,militao 50,mendi 48, marselo 6.5,odriozola 30, kros 25, valverde 5, modric 30, isco 30, brahim diaz 17, azar ravnih 100, asensio 3,5 m, odegard 2,8 kuba dzabe,, vaskez je vracen za 1 milion klauzulom, sebaljos 16,5 VINICIUS 45, RODRIGO 45, RENIER 30. To je 120 miliona ova tri POSLEDNJA igraca. a barselona Grizman 12o, dembele 125 i kutinjo 145. sto se tice bonusa, svaki ih igrac ima da li ce ispuniti ili ne to je nebitno, ako ih ispuni veci je profit i kluba jer ostvaruju rezultate. Prodaja od 222 Miliona ti ne znaci nista ako si bacio pare u prazno pa sad dembele od 125 miliona ima vrednost 70 a kutinjo od 145 takodje ima vrednost 70 i niko nece dati vise od toga, cutinja niko i nece. real je ove godine posle duzeg niza godina potrosio 300 miliona, digla se drama oko toga a Barselona potrosila 273. vracam se unazad zato sto ti igraci i danas igraju standardno u realu pa recimo vidis koliko su dobre kupovne marsela, valverdea, asensia itd... saberi ove gore transfere reala i videces da svi zajedno manje kostaju nego 3 promasaja barselone

avatar
Mirjevac
Sunday, 05.04.2020
01:22

kako ti sve ovo nabroja ispade da su igraci besplatno dosli u real? Koji bre 5 ili 6 ili 10 miliona, ti sad nemas ni onog naj losijeg igraca za manje ispod 20 miliona, kako ti to sve cene koje je real platio ummanji, a barcine uveca, malo realno! Ceo svet zna da je hazar placen 120 plus bonusi, da je Kurtoa placen skoro 80 miliona, da je Luka placen 60 miliona, da su ovi mladi nemogu im se sve setim imena su placani cak i po 50 i 60 miliona,pogledaj ti dobro! Da barca je platila Kutinja 140 plus bonusi, ali bonuse nije zaradio, Dembele je placen 104 miliona plus neki bonus isto nije ga zaradio, Grizman je placen 120 miliona, ali je barca prodala samo jednog igraca za 222 miliona i za te pare je kupovala, tako barca nije iz svooje kase mnogo potrosila! Barca je kupovala nekoliko mladih ali za male pare i svoje je mlade igrace veliki broj prodala isto za male pare! Ti se vracas jos kad je Pujol igrao to je bilo skoro pre 8 godina, ja se ne vracam tako daleko, kad bi se vracali tako daleko ti bi vido koliko je real placao igrace a oni se nisu ppokazali, pogledaj malo unazad!

avatar
Benz9
Friday, 03.04.2020
16:58

Tu je Rajola problem, ali ako su ga voljni pustiti za tu sumu ne bismo ga smjeli ispustiti... Mlađeg a boljeg trenutno nema...

avatar
Offside
Friday, 03.04.2020
15:21

Sve i da dodje do saradnje izmedju Reala i Rajole (sto je jako tesko) problem je svakako obestecenje koje ce biti pa minimum tih 80 mil. sto je u trenutnoj situaciji puno (da nema ovog problema korona ne bi bilo problema).Najveci problem u ovoj prici je sto smatram da Juve nece uraditi ovako nesto.Voleo bih da se ovako nesto desi naravno ali sumnjam i ne gajim preteranu nadu.

avatar
Hannibal Lecter
Saturday, 04.04.2020
20:08

Pa ima real lovu... prodajom igrača preko 300 miliona. Pitanje da li će ga hteti trenutno jer Ramos mora igrati, varan standardan. Militao je dostojna i dobra zamena i polivalentna ali mu trebaju utakmice ali ima kvalitet . Jedino Militao da se proda pa da se doda 20-tak miliona za De lihta. Ili nacho pa da De liht i Ramos dele minutažu. Al steta je Militao da sedi na klupi, zaista je dobar igrač ali treba mu 30 utakmica u sezoni. Mizda pozajmica... nema mnogo takvih, dosta podseća na Markinjosa iz PSŽ...

avatar
Hannibal Lecter
Tuesday, 07.04.2020
21:19

Real mora da se prvenstveno otarasi viska igrača, prakticno sve sto nije potrebno da proda, prikupi novac i odradi 3-4 kupovine koje ciljaju u naredne dve godine. Haland i Mbape, Kamavinga i stoper...

avatar
Offside
Sunday, 05.04.2020
17:39

Apsolutno se slazem sa svime sto si napisao!Militao MORA da igra vise a nema prostora i to je velika steta a prodati njega i dovesti De Lihta da se ponovi situacija i deljenje minutaze je katastrofa za sve strane.Mislim da je De Liht zaista dostojna zamena za Ramosa ali jedino ako on (Ramos) odlazi na kraju sezone te sledece Matijas zauzima njegovo mesto kao starter.Mada se nadam da ce Real pre gledati da resi poziciju spica ili eventualno pojaca bekove a oslobodi se postojecih koji polako ulaze u godine i nisu vise na svom vrhuncu.Stoperi,po meni,za sada mogu da sacekaju naredno leto i resenje problema sa Ramosom kada ce sve biti jasno.

avatar
Z
Friday, 03.04.2020
14:39

Ne znam ko pise ove tekstove, ali neka nauci osnovno ptavilo- Perez NE saradjuje sa Rajolom.....NIKADA

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Friday, 03.04.2020
15:23

To je bilo ranije...ali sad su tu Pogba i Haland...Haland je jedna od glavnih meta Reala,uz to je Raiola izjavio da ce ovog leta jednog svog šampiona odvesti u Real

avatar
Hannibal Lecter
Saturday, 04.04.2020
20:03

Mora doći do saradnje haland de liht