Real ipak neće mirovati ovog leta, spremaju veliki transfer iz Premijer lige, ali prvo - Bejl!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 10.09.2020.
15:40
Izvor: Sportske.net

Madriđani bi ipak mogli da obave jedan veliki transfer tokom tekućeg prelaznog roka.

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Iako se u prethodnim mesecima pisalo da Real ovog leta neće kupovati, sada su se pojavile nove informacije.

Klub iz Madrida je zaradio više nego solidan nova ovog leta, prodali su Hakimija Interu za 40 miliona evra, Oskara Rodrigeza Sevilji za 13,5.

Havi Sančez je pojačao Valjadolid za tri miliona evra, pet su dobili za transfere Horhea de Frutosa i Danija Gomeza u Levante.

Kubo je otišao u Viljareal na pozajmicu za 2,5 miliona evra, koliko su "Los Blankosi" zaradili od od prodaje Albeta Soroa Granadi.

Rešili su se i velike plate Hamesa Rodrigeza, koji je otišao u Everton, kao i Brahima Dijaza, koji je pozajmljen Milanu, a na pozajmice su otišli i Hesus Valjeho (Granada), Rejnijer (Dortmund) i Fran Garsija (Rajo).

Nije angažovano nijedno pojačanje, Odegard se vratio se pozajmice iz Sosijedada i biće priključen prvom timu, Zidan planira da ga rotira sa Modrićem, vratio se i Regiljon nakon sjajne sezone u Sevilji, ali on će izgleda biti prodat Junajtedu.

Real je izgleda spreman da napravi jedan veliki transfer ovog leta, ali najpre moraju da se reše velike plate Gereta Bejla.



Velšanin, koji se u klub posle reprezentativnih  obaveza vratio sa novom povredom, zarađuje 15 miliona po sezoni, ima ugovor na još dve godine, u lošim je odnosima sa Zidanom, mnogi veruju da je povredu i izmislio, bilo kako bilo, Real je rešen da ga se reši.

Mogao bi da se vrati u Premijer ligu, Totenhem i Mančester junajted su zainteresovani, videćemo da li će moći da ispune uslove Velšaninu, koji nema ništa protiv da dve godine provede van tima u Madridu i da mu pritom na račun legne 30 miliona evra.

Ukoliko uspeju da ga se reše, navodno bi mogli da krenu po zvezdu Mančester sitija Rijada Mareza.

Baner

Alžirac je na "Etihad" stigao pre dve godine za 68 miliona evra, u sezoni za nama upisao je 50 nastupa za "Građane", postigao je 13 golova i upisao 16 asistencija.

Utisak je da nema puno razloga da napusti Siti, ali bi ponuda iz Madrida mogla da mu zagolica maštu.

Videćemo da li je Gvardiola spreman da se rastane sa bivšim igračem Lestera i za koliko novca bi uprava kluba iz Mančestera bila voljna da ga pusti.

Utisak je da bi Real mogao da ima novca za jedan veliki transfer i pored krize, zaradili su veliki novac od prodaja (preko 65 miliona evra), oslobodili su se velike Rodrigezove plate, ako bi se rešili i Bejlove i prodali Regiljona Junajtedu, čini se da bi stvorili uslove za jednu letnju "bombu".

Trio Azar-Benzema-Marez zvuči zaista sjajno, rezervna varijanta bi bili Vinisijus-Jović-Rodrigo, deluje zaista impresivno, videćemo i da li je izvodljivo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Hannibal Lecter
Thursday, 10.09.2020
19:44

Kakav marez, nije on igrač za Real...

avatar
Amalainter
Thursday, 10.09.2020
16:59

Nema od toga nista

avatar
Mirjevac
Thursday, 10.09.2020
16:50

Opet da pohfalim Bejla, bravo za Bejla samo ti sedi i promaj platu, kad su znali da te ptevare da ostanes i da ces da igras, a imao si odlicnu ponudu u Kinu, zato sad sedi i sedeci odradjuj ugovor! Bejl ima neto platu od 17 miliona a ne 15, kako ste pisali, o njegovoj plati pisete vec godinama i jednom pisete da ima 18 miliona , jednom 17 a danas da ima15 miliona neto! Ja bih predlouio da se odlucite kolika mu je plata ili proverite i saunajte koliko Bejl prima!

avatar
DejoNK
Thursday, 10.09.2020
16:26

Kad bi ponudili onoliko koliko je placen mislim da siti nebi imao nista protiv da ga puste

avatar
MunzeKonza
Thursday, 10.09.2020
16:13

Ma kakav Marez, jel ste Vi normalni?