Real ipak ne diže ruke od letnje pijace, poslata ponuda na "Bridž" za dvojac!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 29.07.2018.
20:04
Izvor: Sportske.net

Izgleda da se ipak neće u potpunosti osloniti na mlade nade.

EPA-EFE/Rodrigo Jimenez
EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

Real Madrid je ovog leta ostao bez prve zvezde, Kristijano Ronaldo je otišao u Juventus.

Nakon što je Portugalac pojačao prvaka Italije, krenule su brojne spekulacije o tome ko bi mogao da ga nasledi na "Santijago Bernabeu".

U prvi plan su naravno iskočili Nejmar i Kilijam Mbape, ali je nekako realnije delovalo da u Madrid stigne Eden Azar iz Čelsija.

Ipak, "Plavci" su svima stavili do znanja da Belgijanac nije na prodaju, pristali bi eventualno na novi svetski rekord, ali Real to ne želi da ponudi.

Otpala je i mogućnost da Madriđane pojačaju Nejmar ili Mbape, obojica su potvrdila da ostaje u Parizu.

Nakon toga je pominjan i Kavani, ali čini se da PSŽ ne planira da proda nijednog člana iz napadačke trojke.

Tako je navodno Real stavio tačku na prelazni rok, pisalo se da će dati ključnu rolu Isku, da će mnogo veće minute dobiti Asensio i da će velika odgovornost pasti na Gereta Bejla.

Izgleda ipak da su se predomislili, pošto je prema pisanju "Dejli Mejla" na "Stamford Bridž" stigla ponuda od 100 miliona funti (oko 112 miliona evra).

Naime, ponuda je iz Madrida poslata za usluge dvojca iz Čelsija, u pitanju su Tibo Kurtoa i Vilijan!

tibo kurtoa

Za golmana belgijske reprezentacije nije tajna da želi u Real, a zna se i da su Madriđani spremni da ga angažuju. Suštinski se čekalo da Čelsi pronađe novog golmana, kako bi Belgijanac pojačao "Los Blankose".

Iznenađenje predstavlja interesovanje Reala za Vilijana, kojeg je žarko želela Barselona, ali kada su "Plavci" odbili tri njihove ponude, okrenuli su se ka Francuskoj i Romi su ukrali Malkoma.

Tako je Real rešio da se umeša, veruje se da bi Čelsi pristao da proda Vilijana za 70 miliona funti (79 miliona evra), koliki je otprilike i deo pomenute ponude, koji je Real poslao za Brazilca.

Celsi Morata Drinkvoter Vilijan

Možda je želja Reala da angažuje Vilijana nastala zbog potencijalnog odlaska Lukasa Vaskeza, koji bi mogao da ih napusti za sličan novac.

Bilo kako bilo, kako se približava kraj prelaznog roka u Engleskoj (9. avgust), sve je veća ludnica na transfer pijaci.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Žarko Petrović
Monday, 30.07.2018
03:30

Ali ako ovaj Perez proda Vaskeza za 70 miliona, treba mu dati Nobelovu nagradu, jos Lionu.

avatar
Armani
Sunday, 29.07.2018
22:26

Ocajni su nemaju koga da dovedu.

avatar
magister
Sunday, 29.07.2018
21:39

Mislim da ovo jeste situacija u kojoj treba da se misli nekoliko poteza unapred. 100m funti je već blizu, iako je prva ponuda. Pretpostavljam da bi se moglo ući u razgovore sa čvrstih 120 (mislim da bi ih veća cifra oterala), ali i ne odstupati od toga, osim za možda 1 do 1.5m. To treba uraditi brzo, da bi se našle adekvatne zamene. Da li je povratak Čeha rešenje za golmana? Da li malo gvirnuti u Lesterovo dvorište za napadače?

avatar
Grobar977
Sunday, 29.07.2018
21:23

Sta ce bre Realu Vilijan?

avatar
foreverblue
Sunday, 29.07.2018
20:23

Dejli fejl, niste se morali truditi da prenosite.

avatar
NikkiCFC
Sunday, 29.07.2018
20:23

Dovesti Donarumu i Bejlija/Pulisica prvo pa za taj novac prodati ovu dvojicu.

avatar
One Step Beyond
Monday, 30.07.2018
01:16

Kakav donnarumma raspali kiksara covjece, ako bas Courtois mora ic, neka dodje Oblak, ali ne vjerujem da ce otici ni on ni Willian...

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Sunday, 29.07.2018
20:14

Haha koliko smo gotivan klub kada Real samo od nas hoce fudbalere a ne moze dovesti ni jednog. Treba im zacepat 150 mil.€ za obojicu pa ako hoce hoce a ako ne onda neka ostanu kod nas i uzivaju.

avatar
-SCG-CG
Sunday, 29.07.2018
20:55

Nije da ne moze,nego nece. Jednostavno sto bi dovodili Kurtou kad mogu dogodine za dzabe,jedino u slucaju da prodaju Navasa ce ga dovesti,a Navas nema prave ponude na trzistu trenutno, tako da nista od toga. A sto se Vilijana tice mislim da su to gluposti,dobar igrac ali niti je mlad ,niti atraktivan da bi dali 70 mil

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Sunday, 29.07.2018
22:12

A ko kaze da nece Kurtoa ako ostane produziti ugovor?

avatar
ProudKnight
Sunday, 29.07.2018
21:06

Može dovesti, ali ne žele da plate mnogo novca za igrače koji su za 6,7 godina, osvojli 2 trofeja. To što su arapi platili Nejmara preko 200 miliona je nešto što je napravilo problem, jer ruku na srce, sve preko 100 miliona je mnogo, pa tako i za Azara i sve ostale. Al' Čelzi ima pravo da postavi cijenu kakvu želi, to nije sporno. Ja sam saglasan naročito oko drugog dijela tvog komentara, jer kao prvo, imamo boljeg golmana, da bi kupovali vašeg, a i što bi ga kupovali, kada ga možemo uzeti džaba već sl.ljeto. Isto tako bih sačekao i Azara, ponudio im visoke plate i završeno. Čelzi dobije mahanje, ostane praznih džepova, pa kud' koji mili moji. Sportski pozdrav!