Real i zvanično dobija prvo pojačanje nakon Svetskog klupskog prvenstva?!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 12.12.2018.
16:47
Izvor: Sportske.net

Danas počinje takmičenje koje okuplja najbolje klubove iz svih šest FIFA zona.

EPA-EFE/FILIP SINGER
EPA-EFE/FILIP SINGER

Povezane vesti

Od 16:30h na programu je duel Al-Aina, domaćina turnira u UAE, i Tim Velingtona sa Novog Zelanda, tim susretom otvoreno je Svetsko klupsko prvenstvo za godinu na izmaku.

Na njemu učestvuju još meksička Gvadalahara, Esperans iz Tunisa, Kašima Antlersi iz Japana, madridski Real i River Plata, koja je u nedavno održanom revanš susretu finala Kopa Libertadores, nakon produžetaka, bila bolja od večitog rivala Boke Juniors, utakmica je iz bezbednosnih razloga odigrana u Madridu, na "Santijago Bernabeu".

Madridski Real je nedavno, upravo sa Riverom, dogovorio transfer veziste argentinskog kluba Eksekijela Palasiosa.

Kako prenosi "Marka", sve bi trebalo da bude ozvaničeno nakon Svetskog klupskog prvenstva, pa će tako Palasios dobiti šansu da igra na pomenutoj smotri najboljih klubova na planeti za osvajača najvećeg južnoameričkog takmičenja.

Postoji i realna šansa da Palasios izađe na megdan svom budućem klubu u velikom finalu Svetskog klupskog prvenstva, koje je na programu 22. decembra u Abu Dabiju.

Nakon turnira, njegov transfer u Real bi trebalo da bude ozvaničen, u Madridu se nadaju da će Palasiosa na raspolaganju imati već u januaru, ali klub iz Buenos Ajresa se trudi da ga što duže zadrži u svojim redovima.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Thursday, 13.12.2018
23:39

Dobar igrač ali nije bio neophodan jer imaju igrača na toj poziciji bez potrebe gomilaju te veziste...moraju uložiti veliki novac na krilo,špica a nebo bilo loše i da dovedu jednog štopera

avatar
Agent Provocateur
Wednesday, 12.12.2018
19:36

Potezi ocajnika, iako ne zaostaju u ligi i u igri su za sve trofeje ova sezona je za njih prekretnica. Ili ce da shvate da nemaju nikakve sanse i da krenu u ozbiljnu rekonstrukciju ili ce da se loze na celu sa Solarijem i da i u sledecu udju nespremni.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 12.12.2018
20:47

Njima vec sad treba zamene za 5,6 igraca u prvom timu. A nece sve odjednom plus dok se uigraju bice to tranzicija od 4,5 godina.

avatar
Agent Provocateur
Thursday, 13.12.2018
14:20

Tako nekako, mozda ne 4-5 ali nekoliko svakako sledecih sezona ce biti cupavo. Sta god da pokupuju kostace papreno a nije garancija uspeha jer mnogo klubova ima novac i moc ovih dana.