Real i Barselona u klinču - želja je momak od 90 miliona evra, ključni faktor Kike Setijen?

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 03.02.2020.
23:34
Izvor: Sportske.net

Iskusni stručnjak dobro poznaje kvalitete reprezenativca Španije.

EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC
EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC

Povezane vesti

Naredni El Klasiko između Barselone i Real Madrida biće odigran 1. marta, ali do tada bismo mogli da dobijemo još zanimljivijih vesti kada su u pitanju međusobni "dueli" van terena.

Prema pisanju katalonskog Sporta, Barselona je postigla dogovor sa Fabijanom Ruizom oko ličnih uslova, pa je sada preostao zadatak da se "ubedi" i Napoli.

I tu u priču ulazi Real koji je spreman da "otme" Španca svom velikom rivalu, Madriđani su ga želeli i proteklog leta, međutim ta priča se izjalovila tada.

Ruiz je stigao iz Betisa 2018. godine u transferu vrednom 30 miliona evra, prema Transfermarktu njegova tržišna cena je duplirana, ali nema sumnje da će Aurelio De Laurentis iskoristiti interesovanje dva najveća španska kluba kako bi cenu podigao još više.

Prema nekim navodima, Italijan je stavio cenu od čak 90 miliona evra.

Ono što bi moglo da ide u prilog Barsi jeste činjenica da je 23-godišnji vezista sarađivao sa Kikeom Setijenom u Andaluziji, upravo je pod njegovim vođstvom i zaslužio transfer u ekipu koja je redovni učesnik Lige šampiona.

Spekuliše se da Ruiz nema ništa protiv povratka u otadžbinu jer bi dolazak u Real ili Barselonu sasvim sigurno predstavljao krunu njegove klupske karijere.

Španac je ove sezone upisao 27 nastupa za Napoli u svim takmičenjima, pritom postigavši jedan gol i dve asistencije.
 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Tuesday, 04.02.2020
22:42

Hahahah, ovi realci ovde pisu da real ima igrace za deset godina u buduce, posto je sve mlade kupio, a ima sredinu koju nema niko na svetu, kad vidi cuda real hoce da kupi igraca koji igra sredinu, i real hoce da kupi Milera iz Bajerna a ima navodno dobre i mlade igrace, hahahaha! Miler nije bas u cvetu mladosti a hoce da ga kupi! Znaci da je real prolupao i da samo gomila neznalice od igraca! Njemu ni bog vise nemoze da pomogne, toliko je real kupio i da nije Barcelona sama pogresila on bi real bio i dalje drugi, a gde su ti igraci onda?

avatar
GoHardV3
Wednesday, 05.02.2020
21:36

Znaci neznalice od igraca upravo unistavaju Barselonu na svim poljima, zanimljivo :D Srecna borba za 4. mesto sa Hetafeom :D

avatar
Mirjevac
Thursday, 06.02.2020
01:57

Na primer, do jece barca bese prva a iza nje je real kliskao, i kad barca promeni trenera i kad joj se spice igrac koji je puno real pogotovo povredio i morao na operaciju, tada je barca izgubila prvo msto i eto real dodje na celu ali ne svojom zaslugom vec tudjom greskom! Gde su ti realovi dobri igraci kad jedvaa dodjose na celu tabele sa tudjom greskom?

avatar
Marco Popovich
Tuesday, 04.02.2020
19:11

Realu ne treba,vrv da samo da ga Barsa ne bi uzela
A za Barsu,treba prvo neko da ima viziju kako ce izgledati prvi tim a ne samo dovoditi igrace za veliki novac pa posle jedne sezone prodaja

avatar
Mirjevac
Thursday, 06.02.2020
01:55

Real kao to ima viziju kad je zadnji put bio prvi u ligi spanije i kad je zadnji put osvojio kup kralja, kad ima dobru viziju! LS je kupovao preko sudija to svi znamo! Barca je sa igrom osvajala i bila nekoliko sezona prva u ligi spanije i osvajala kup kralja vise od samog reala, a taj real je kao navodno kraljevski klub! Toliko o realovoj viziji! Barca bez vizije vec duze vreme pobedjuje reala i kuci i kod njih! Jednom rece Baloteli, da je Barca jedini klub na svetu koji ima dva stadiona, jedan za takmicenje on se zove Kamp Nuo, a drugi je samo za treninge, a on se zove Berbnabeu i da zna Baloteli je u pravu!

avatar
Marco Popovich
Friday, 07.02.2020
21:50

Real ne volim zbog sudija i raznoraznih dosudjenih penala samo da bi Penaldo bio ispred Mesija.
A ne volim nesto i Barsu,tacnije od onog cuvenog Ovrebe-ovog sudjenja protiv Celzija i od skorije zbog promasenih vise-milionskih transfera.
Ali mi je u derbiju draza ipak Barsa zbog Dinja i Etoa :D

avatar
Benz9
Tuesday, 04.02.2020
15:03

Pa sad ovo dolazi u obzir jedino ako se odustalo od Van de Beka ili ako Kros odlazi... Ako Bek dođe, onda je ipak potrebniji jedan defanzivniji igrač koji bi čuvao leđa njemu i Odegardu... Recimo Tonali bi bio idealan...

avatar
Offside
Tuesday, 04.02.2020
12:12

Stace nama?Sredina terena nam je vec sada jaka a od leta dolazi Van Der Bek i vraca se Odegard.

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 04.02.2020
01:16

Mozda ne 90 , ali sigurno nece biti ispod 70 ! Barca ili Real , a i englezi ...

avatar
GoHardV3
Tuesday, 04.02.2020
00:43

Ko ga briga za ovog, Odegard im je vozio Frenki De Fejla i Fejlartura po celom terenu uz naravno pobedu Sosijedada :D

avatar
Mirjevac
Tuesday, 04.02.2020
22:04

Brini ti za real, nemoj za barcu, ona ima novca i moze da kupuje i da prodaje, ali real je kupio puno igraca i to preko pola milijarde i sad nezna sta ce sa njima! Cudime da ti navijas za real a brines barcinu brigu? Mislim da je tebe strah da akko barca kupi dobre igrace ona ce i dalje da gospodari i da pobedjuje i na Kamp Nou i na svom rezervnom stadionu gde samo trenira , a on se zove bernabeu! U tome je poenta!

avatar
GoHardV3
Wednesday, 05.02.2020
18:19

Covece, mani me se, navijas za klub koji je za 3 igraca i mesijevu platu iskesirao 800 miliona evra i idalje gleda Realu u ledja :D

avatar
Hannibal Lecter
Tuesday, 04.02.2020
00:37

Sta ce on u Realu pored ovakvog veznog reda i sigurnog dolaska Van de Beka... dobar igrac ali nije potreban.