Real i Barsa bi da pokvare planove Bavarcima?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 19.03.2020.
12:30
Izvor: Sportske.net

Hoće li uspeti?

EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA
EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA

Povezane vesti

Poznato je da je minhenski Bajern već duže veoma zainteresovan za krilnog fudbalera Mančester sitija Liroja Sanea.

Nemac je ipak još na početku sezone doživeo tešku povredu ligamenata, te nije nastupao za "Građane" sve do prekida sezone, a zbog povrede mu je propao i mogući povratak u domovinu.

Bavarci navodno nisu odustali i mnogi već vide Sanea ponovo u Nemačkoj, ovoga puta na "Alijanc Areni".

Ipak, neće ekipa iz Minhena imati tako lak zadatak, kako su interesovanje za bivšeg igrača Šalkea pokazalil i Real Madrid i Barselona.

Španski i nemački mediji prenose da je izvesno da će Sane napustiti Siti na leto, kao i da će se Real, Barsa i Bajern boriti za njegov potpis.

Nemački fudbaler ima ugovor sa Sitijem do leta 2021. godine, što značajno olakšava situaciju zainteresovanim ekipama pred sledeći prelazni period.

Kazino baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BayernMunchen
Thursday, 19.03.2020
18:19

Zasto bi da ide u Real ili u Barseloni? To su klubovi koji nista ali bas nista evo 2 godine nisu uradili u Ligi Sampiona. Real dok je krao krao je, Barcelona je trenutno klub koji je u velikim problemima jer nisu vise ni u TOP 10. Leroy Sane u Bayern München 💪💪

avatar
Mirjevac
Friday, 20.03.2020
00:49

Gde je to Bajern i kad je zadnji put osvojio LS? Barca je jos uvek igra u LS, prva je u spaniji, tako da barca i ako je slba sa igracima zato sto su puno nnjih povredjeni ona je jos uvek jedna od naj boljih! Barca ce da se oporavi sa svojim igracima koji ce da ozdrave i neke ce da kupi i bice jos jaca i ako je sad jos uvek jaka!

avatar
Mirjevac
Sunday, 29.03.2020
23:05

Ako je barca slaba, a prva je u La Ligi i dalje igra LS, onda neznam sta treba da uradi da bi bila dobra? Koliko znam zadnji put je barca ocukala Bajerna i nije znao ni da se pocesa! Sad jeste barca u problemu a ne da je slaba, vec u problemu igraci su joj povredjeni, tako da kad se oni vrate u igru onda ce biti drugacije!

avatar
BayernMunchen
Sunday, 29.03.2020
14:50

Ako je tebi Barcelona jaka onda prestani da pratis fudbal

avatar
Offside
Saturday, 21.03.2020
15:22

Pa eto,mi i Barsa nismo dobri VEC 2 god.a vi zato dominirate u LS.Kada ste ono poslednji put uzeli?A daaa,bilo je to skoro,2013...
Zasto bi neko izabrao Real ili Barsu pre Bajerna?Hmm pa mozda zato sto su to 2 najpopularnija i najjaca kluba u Evropi u protekloj deceniji.Zato sto je san svakog fudbalera da zaigra na Santijago Bernabeu ili Kam Nou u dresu Reala ili Barse.A sto se tice poslednjih 2 god. zar nije malo nemoguce da bas svake godine LS uzme spanski klub?Moraju jednom i Spanci da padnu i da se konsoliduju posle cega ce se vratiti na staro.

avatar
Mirjevac
Thursday, 19.03.2020
18:01

Taj Sane je odlican igrac, barci bi seo kao kec na desetku! Ako barca uspe da ga dovede bilo super?