Real doneo odluku, Bejl će pobesneti?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 21.11.2019.
10:07
Izvor: Sportske.net

Velšanin je imao plan, ali Madriđani nisu naseli...

EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo
EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

Povezane vesti

Garet Bejl je provocirao Real nakon plasmana na EP, ali Madriđani se nisu upecali. Naime, u klubu neće reagovati posle zastave "Vels, golf, Madrid, tim redom", kojom je fudbaler objasnio svoje prioritete.

Kako piše "Marka", Madriđani neće nasesti, ni Zidan neće posebno razgovarati sa Velšaninom oko tog poteza. Priča se da Real veruje da mediji više prave frku oko Bejlovog života van terena, nego što je to stvarno problem.

Istina je da on igra golf, ali osim toga ne izlazi praktično nigde i živi veoma sportski.

Bejlu neće biti drago da čuje komentar Reala, naime, izvor iz kluba je potvrdio da za Velšanina neće biti kazne, ali i da nije na prodaju, pogotovo za sitan novac.

"Nećemo jeftino prodavati najbolje igrače"
, kažu u Realu, čime Kina otpada.



Naime, situacija je sledeća, Šangaj Šenhua nudi blizu 100 miliona za tri godine Velšaninu, ali ne želi da plati veliko obeštećenje, jer ako Realu uplate 40 ili 50 miliona evra, isto toliko moraće da ubace u kasu kineskog saveza za razvoj tamošnjeg fudbala. Kinezi plaćaju igrače, ali obeštećenje evropskim klubovima je simbolično, oni ne bi platili više od 5 miliona evra za Bejla, što će Real odbiti.

Junajted nema nameru da menja Pogbu za Bejla, a povratak Velšanina u Totenhem je nerealna. Iako je Murinjo seo na klupu, Bejl je preskup, tačnije njegova plata bi bila ogroman problem za Levija, a ni obeštećenje nije malo, s obzirom na učestalost povreda fudbalera.

Zbog svega ovoga Bejl će biti jako nezadovoljan, situacija se promenila, on sada želi da ode, dosta mu je Madrida, ali izgleda da od transfera u januaru neće biti ništa.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanjici
Thursday, 21.11.2019
14:02

"Nećemo jeftino prodavati najbolje igrače" - e ako vam je on medju najboljuma tesko vama. Pa neka vam sedi na klupi onda.

avatar
Stratford
Thursday, 21.11.2019
12:26

Naišao si na veće od sebe, klempavac

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 21.11.2019
11:54

I real je objasnio svoje prioritete...rodrigo-lukas-bejl...bas po tom redosledu