Real dobija još jedno neočekivano pojačanje?!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 13.09.2018.
18:50
Izvor: Sportske.net

Igrač je nesrećan, Real bi mogao da bude opcija.

Epa/Javier Lizon
Epa/Javier Lizon

Povezane vesti

Kako prenosi nemački "Kiker", Hames Rodrigez je nezadovoljan svojim statusom u redovima minhenskog Bajerna.

Kolumbijac je u Bavarsku stigao minulog leta, na dvogodišnju pozajmicu sa pravom otkupa.

Bavarci imaju opciju da za 42 miliona evra otkupe njegov ugovor od Reala na kraju sezone, ali je pitanje da li će tu opciju iskoristiti.

Problem je u tome što je konkurencija u Minhenu velika i Rodrigez se boji da neće imati dovoljnu minutažu, te već sada razmišlja o mogućem povratku u Real.

On je ovog leta potvrdio svoju vernost Bajernu, rekao je da želi da ostane i igra za taj klub, ali se situacija očigledno promenila.

Tako bi Real iznenada mogao da dobije veliko pojačanje narednog leta, naravno pod uslovom da Julen Lopetegi bude zainteresovan za saradnju sa Kolumbijcem, ali i to pod još jednim uslovom, da Španac zadrži posao na "Bernabeu".

Sva je prilika da bivši selektor Španije neće tek tako izgubiti posao u Madridu, na njemu je da podmladi selekciju i čini da će Perez imati strpljenja, a da ćemo ga i naredne sezone gledati na klupi madridskog Reala govori i činjenica da je tokom reprezentativne pauze pokušao da obezbedi jedno pojačanje za "Los Blankose", baš za sezonu 2019/20.

Više o tome u nastavku.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Los Vikingos
Friday, 14.09.2018
00:06

Opet ne znam umesto koga ce to James da igra u prvoj postavi, sa jedne strane Bale sa druge Asensio, a u veznom redu opet nema sanse pored Modrica i Krosa. Bio bi samo bolja opcija za rotaciju od recimo Vaskeza. Mislim da je bolje da ga Real proda, cenim Jamesa kao igraca, decko ima najbolji centarsut i vrlo precizan udarac, ali je mnogo spor sto ne odgovara sistemu koji Real igra. To je neko moje vidjenje.

avatar
MSSZRMK
Thursday, 13.09.2018
23:56

Otišao je iz Reala zbog konkurencije.

avatar
Swarkzero
Thursday, 13.09.2018
22:11

O cemu vi pricate,Kovac ga stedi,bio je povredjen i nema potreba da ga odmah baca u vatru pa da bude van terena 6 meseca kao sto je obicno slucaj sa Bajernom.

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 13.09.2018
20:26

Boji se za minutazu u Bayernu , ali zato se ne boji u Realu ?!?!

avatar
NikkiCFC
Thursday, 13.09.2018
21:51

Ipak je bolje bojati se u Realu :)