Real će pokušati scenario "Figo", hoćemo li ponovo videti svinjsku glavu na "Kamp Nou"!?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 31.12.2017.
10:55
Izvor: Sportske.net

Bojazan postoji, juče su se plašili Pepa, danas Florentina Pereza. Ovo je mogući scenario...

Twitter
Twitter

Povezane vesti

Nema mira između dva najveća španska kluba, strah se uvukao u Barselonu, a već smo pisali, problem je klauzula Samuela Umtitija.

Naime, doveden je za 25 miliona evra, ima relativno nizak ugovor i klauzulu od 60 miliona.

Dve stvari su jasne, ako Van Dajk košta 85 miliona, Francuz iz Kameruna je svakako igrač za koga vredi platiti klauzulu, pa se boje Mančester Sitija koji traži štopera. "Građani" bi mogli da dupliraju platu bez problema odličnom štoperu i završe posao.

Ali, u igri je Real. Navodno, Florentino Perez traži novog štopera, čak bi Varan mogao da bude prodat Murinju za De Heu, a Umtiti bi se uklopio sa Ramosom. Ovaj transfer bi izazvao tektonski poremećaj, a jasno, odmah su se javila poređenja sa Figom.

Florentino Perez je tačno toliko platio Portugalca, odnosno njegovu klauzulu i odveo ga u Real početkom veka. Sve posle toga je istorija, a slika svinjske glave kojom su Katalonci gađali "izdajnika" je ostala nešto kao pečat tog vremena.

Real želi i Nejmara, čak se priča da je on otišao u PSŽ kako bi samo olakšao transfer u Real u budućnosti, a pričalo se da će Madriđani probati da ubede Serhija Roberta da se preseli u Madrid, i on ima klauzulu od 40 miliona, ali za to nema šanse. Naime, on će produžiti ugovor sa Barsom, a i da nije toga, Katalonac je i nikada ne bi prihvatio da napravi tako nešto. Zanimljivo rođen je u Reusu, u Taragoni, isto kao i slavni arhitekta Gaudi...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gaucho10
Sunday, 31.12.2017
12:58

Koliko su samo ocajni ovi iz Reala, ma koliko god da ste bogatiji klub ili ne znam sta jedno znajte.nSa Barsom ima da se tresete uvek, jer jedino Barsa je klub koji je u proslosti i dalekoj i blizoj uspeo da neutralise i ponizi veliki Real.Vratite se jednu sezonu a onda vas nema narednih 5.nTako da dovedite najjacu petorku sada za leto, opet ce vam Barsa praviti problem, kako ne znam ali naci ce nacin.nFudbalski klub Barselona je streptomicin za Real Madrid.nNiko ne moze da ih oduci od fudbala kao majka Barsa.

avatar
World is.... REAL
Sunday, 31.12.2017
13:37

Ahaha. Kakav komentar, Boze dragi.

avatar
Luka Modric
Sunday, 31.12.2017
14:21

Sta si napisao ti? Zar stvarno mislis da je barca bitan klub? Pa do 2005 niste bili uopce bitni..a kad ode messi opet ce te bit nebitni..kao sto su rekli reci cu i ja..barca je samo mali dio velike realove povijesti i ti to znas..samo lupetas bezveze ali i toga si isto svjestan

avatar
Mino Rajola
Sunday, 31.12.2017
12:40

Pametno, ali nikako ne prodavati Varana koji je najbolji na svetu, samo je preforsiran pa je rovit.

avatar
Stefoon
Sunday, 31.12.2017
15:16

Varan najbolji na svetu?