Real blizu Nejmara, golman je "džoker iz rukava"?!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 21.08.2019.
20:26
Izvor: Sportske.net

Ključ je u jednom čoveku.

EPA-EFE/Julien de Rosa
EPA-EFE/Julien de Rosa

Povezane vesti

Real Madrid je zainteresovan za zvezdu Pari sen Žermena Nejmara, koji je na izlaznim vratima kluba sa "Parka prinčeva".

Barselona praktično vodi "rat" sa "kraljevskim" klubom oko Brazilca, ali uprava "Svetaca" bi radije da posluje sa ekipom iz španske prestonice.

Razne formule potencijalnog transfera su pominjane, a sada bi vrata Realu ka transferu Nejmara u svoje redove mogao da otvori Kejlor Navas!

Naime, PSŽ traži još jednog golmana, ostali su bez Bufona i Trapa, Areola je jedini pravi izbor.

Žele da mu pojačaju konkurenciju, veruju da bi Navas završio posao, ali je problem što u Madridu računaju na Kostarikanca.

Ipak, sve bi moglo da se promeni zbog Nejmara, Real bi dodatno popravio odnose sa klubom sa "Parka prinčeva" prodajom iskusnog golmana, pa bi tako popravili i šanse da Nejmara presele u svoje redove ovog leta.

Možda bi Madriđani mogli da uključe Navasa i u potencijalnu ponudu za usluge brazilskog fudbalera, videćemo šta će odlučiti Florentino Perez sa svojim saradnicima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Thursday, 22.08.2019
11:08

PSG je danas odbio Realovu ponudu koja je glasila Navas,Rodrigez i Bejl i oko 100 mil...To je danas prenela Spanska Marka!Pod uslovom da je to istina meni nije jasno sta PSG ocekuje?Kakve igrace i koliko para da dobiju za Nejmara?On ce do kraja ostati u PSG i odigrati ovu sezonu kao da nista nije ni bilo...

avatar
Liga BBVA
Thursday, 22.08.2019
20:37

Uopšte se ne bih iznenadio da se ispostavi kako PSG nikada nije ni hteo da proda Neymara, a da je zbog njegovog nezadovoljstva stavio cenu od recimo 300m€. Kako niko nije hteo da plati ni blizu te cifre tako su i konkretne ponude izostale, ali su novinari naravno morali da naprave priču za celo leto, pa tako jedan dan 'odbijaju' Barsu, drugi dan Real, a treći dan Juve... i tako u krug do poslednjeg dana prelaznog roka,

avatar
Liga BBVA
Wednesday, 21.08.2019
22:28

Mi naravno ne znamo da li je išta od 'svakodnevnih ponuda' istinito, ali jedno sigurno znamo, da je transfer Neymara (ukoliko do njega dođe) jedna od najvećih lakrdija PSG-a i najmanje toga kluba u koji će otići, ako ne i još kojeg kluba. Za vikend se igra drugo kolo Primere, treće kolo Francuske lige, a počinje i Italijanska liga.

avatar
Offside
Thursday, 22.08.2019
11:11

Prijatelju nece taj otici nigde...On ce na kraju dobiti novi ugovor i vise para a svi ce zataskati ovo leto kao da se nikada nije ni desilo...Oni da su hteli oni bi ga prodali a isto tako da je on hteo transfer on bi njega i izdejstvovao.

avatar
Liga BBVA
Thursday, 22.08.2019
20:27

To je od početka priče bio i ostao najverovatniji scenario, tim pre što znamo kako je angažovao svoje arapske 'sponzore' kada mu se bežalo iz Barse, kako su ga 'otkupili' i kako je otišao u PSG kao 'slobodan igrač'.