Real besan na trenera, treći čovek Perezova ideja! Ima li Real pravo da se nada u treći Zidanov oproštaj novca?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 20.09.2019.
12:48
Izvor: Sportske.net

Sastanak za vikend, Francuz vuče nelogične poteze, pritisak sve veći. Pojavio se novi kandidat.

EPA-EFE/FERNANDO ALVARADO
EPA-EFE/FERNANDO ALVARADO

Povezane vesti

Iz časa u čas stižu nove informacije o Zinedinu Zidanu.

On je naime razbesneo čelnike Real Madrida odlukom da posle katastrofe u Parizu igrači dobiju slobodan dan. Navodno će biti organizovan i sastanak tokom vikenda kome bi mogao da prisustvuje i Francuz i na kome će biti razgovarano o krizi.

Pominju se Murinjo i Alegri, ali sada je u prvi plan izbio treći kandidat, u pitanju je Ćabi Alonso legenda španskog fudbala. On se povukao, radio sa Realovim klincima, a onda preuzeo drugi tim Sosijedada ovog leta.

Pitanje je da li bi mogao da odbije Pereza, u klubu je proveo pet sezona pre odlaska u Bajern gde je pre dve godine završio karijeru.

Jasno, pisali smo, otkaz Zidanu bi koštao Real 80 miliona evra, a oni nemaju nikakvo pravo da traže da se odrekne novca, dva puta im je opraštao.

Doduše, prvi put se povukao nakon finala Mundijala 2006. što je značilo da se odriče sedam miliona evra neto, a drugi put je taj novac bio oko dvadesetak miliona kada je otišao nakon treće evropske titule u nizu.

Vratio se da spasi brod koji je tonuo prošle sezone, tada je potpisao novi ugovor vredan 13 miliona po sezoni, i to na tri godine. Ako bi želeli da ga smene, uz ono što su mu do sada isplatili kao redovnu platu, bili bi mu dužni oko 70 miliona evra bruto.

Pitanje je da li sebi to mogu da priušte i dovedu Alegrija ili Murinja koji su papreni, a sa druge strane bi Ćabi Alonso svakako tražio manji novac...

Mnogo je kombinacija u igri, videćemo šta će biti, ali ako ne dobije u Sevilji, ili izgubi od Atletika u "Madrilenju" u naredne dve nedelje, jasno je da će pozicija Francuza biti neodrživa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Friday, 20.09.2019
15:30

Није ваљда будала да се одрекне 80 милиона.

avatar
Crveni Lucifer
Friday, 20.09.2019
14:42
avatar
Milos Ilic_fb1
Friday, 20.09.2019
13:50

Treba biti lud pa prihvatiti Perezov poziv sada. Alegri i Murinjo ok, ali Cabi... Lud bi bio

avatar
Amalainter
Friday, 20.09.2019
13:43

E, tek bi sa pocetnikom propali..onda je lagano mogao da ostavi Solarija,bar je imao kakvog takvog uspeha..Real mora krenuti iz pocetka sa stvaranjem ekipe,ne ide to od danas do sutra..
Ili dovedi Oblaka,Skrinjara,De Brujne,Mane, Firmino...i vrati Ronalda.. pa ce biti rezultata odmah