Razočarenje za Sarija, velika želja ne menja sredinu?

Autor: Nikola Miloradović
sreda 19.12.2018.
17:30
Izvor: Sportske.net

Hteo ga je letos u svojim redovima, i dalje je zaintersovan za njegove usluge, ali...

EPA-EFE/TONY MCDONOUGH
EPA-EFE/TONY MCDONOUGH

Povezane vesti

Mauricio Sari je leto sa sobom iz Napulja na "Stamford Bridž" poveo vezistu Žoržinja, "Plavci" su potom angažovali i golmana Kepu, a stigao je i Mateo Kovačić iz Reala na pozajmicu.

Želeo je iskusni Italijan da pojača i defanzivu, prva želja bio je štoper Juventusa Danijele Rugani.

Ipak, nisu uspeli da se dogovore sa upravom "Stare dame", pa je Rugani ostao u Torinu, ali se nije naigrao u prvom delu sezone, pa su se ponovo pojavile spekulacije da bi mogao put Londona.

Upisao je svega tri nastupa u Seriji A, dva u Ligi šampiona, čak je i sam izjavljivao da želi da igra i da bi zbog toga mogao da promeni sredinu, ali izgleda da je situacija nešto drugačija.

Rugani će biti strpljiv, u Juventusu su mu obećali da je prvi u redu da nasledi 35-godišnjeg Kjelinija u prvoj postavi, pa je, kako stvari stoje, 24-godišnji Italija rešio da ostane u "crno-belom" dresu.

Naime, on bi uskoro trebalo da potpiše novi ugovor sa prvakom Italije, u januaru će staviti paraf na saradnju do 2023. godine, tešku tri miliona evra godišnje.

Tako su se u Torinu obezbedili za budućnost, kada su štoperske pozicije u pitanju, Barzalji je na zalasku karijere, ni pomenuti Kjelini nije daleko, ali Rugani će spreman čekati da ih nasledi.

Što se tiče Čelsija, videćemo da li će se okrenuti drugim metama ili će sa trenutnom rotacijom u zadnjoj liniji završiti sezonu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
НЕМАЊА
Thursday, 20.12.2018
11:49

Ja se uplašio da ponovo propada priča za Pipitu, šta god ljudi sa sajta govorili on je jedino neophodno pojačanje za Čelsi, jedan od najkvalitetnijih špic igrača današnjice.

avatar
Brazilero11
Thursday, 20.12.2018
00:07

U Juveu ga izgleda mnogo cijene iako ne igra, doduse tesko je i mozda i nemoguce dobiti minutazu pored Kjelinija i Bonucija. Realno je da Kjelini moze da odigra ovu sezonu i mozda sledecu na visokom nivou, posle toga ce doci u vec uigranu ekipu/odbranu bez perioda adaptacije i postati glavni stoper. Pametno, ne trci za parama.

avatar
Marcos Alonso
Wednesday, 19.12.2018
19:47

Rugani ne bi bio nikakav napredak,nek da sta kosta da kosta za Kulibalija i bar godinama mirni s njim i Rudigerom nazad

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Wednesday, 19.12.2018
19:21

Dati 100 mil.€ za Kulibalija i zavrsiti posao.

avatar
NikkiCFC
Thursday, 20.12.2018
00:40

Ili 60m za Romanjolija.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Thursday, 20.12.2018
23:37

Ili Manolas za 38m ;-)

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 19.12.2018
19:20

Ne shvatam ovo decka stvarno