Razmena Sitija i Borusije?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 24.04.2015.
17:48
Izvor: Sportske.net

Kako su preneli engleski mediji, moglo bi da na leto dođe do razmene Mančester Sitija i Borusije iz Dortmunda.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Transferi postaju sve aktuelniji kako se bliži kraj sezone, a svakako da je jedna od ekipa kod koje će doći do reorganizacije u igračkom kadru i Mančester Siti koji neće odbraniti titulu šampiona Premijer lige.

Tomas Tuhel, čovek koji će preuzeti Dortmund na kraju ove sezone, veliki je poštovalac igara Edina Džeka i želi ga u timu za narednu sezonu, a u zamenu za njega ponudiće Ikaja Gundogana, preneli su mediji stacionirani u Mančesteru koji su bliski Mančester Sitiju.

Gundogan ima nameru da napusti Borusiju iz Dortmunda na kraju ove sezone, a povezivan je sa mnogim ekipama, najviše sa Mančester Junajtedom i Arsenalom, ali bi ipak mogao da završi u Mančester Sitiju, jš uvek aktuelnom šampionu države.

Još jedna stvar, u Dortmundu verovatno žele da prodaju Gundogana pošto mu ugovor ističe naredne godine kada bi mogao da ode iz ovog grada besplatno.

Ima smisla ovakva razmena, videćemo kako će se stvariodvijati do kraja avgusta...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 25.04.2015
21:30

Ljudi, ovo je postalo naporno. Cas pisete da ga zeli Junajted, sad Siti, sutra ce biti Celsi (sto me nimalo nece iznenaditi), itd...

avatar
Ronaldinjo
Friday, 24.04.2015
21:56

Mislim da je to podjednaka razmjena Gundogan kao i Dzeko nije u nekoj zavidnoj formi kao sto je bio, sretno i jednim i drugim

avatar
Denis Split
Friday, 24.04.2015
17:53

Ako dođe do ovoga, Man. City bi definitivno napravia bolji posao. Gundoganu je tek 24g, znamo i sami kakva je bia zvijer brije ozlijede, on treba biti nosioc Borussije u narednih par godina. Džeko je dobar igrač, sigurno bi sigurno legla BvB, al on ka igrač više neće napredovat, Gundoganovo tek dolazi. Za BvB je pametnije kad već žele Džeku da ga kupe za 20ak M i to je to.

avatar
damjan89
Monday, 27.04.2015
14:08

Ako dodje do ovogo, Dortmund pravi bolji posao...Gundogan jeste mladji, ali je pretrpeo teske povrede i pitanje je da li ce uspeti a da se ne povredi u PL koja je daleko fizicki zahtevnija od Bundeslige, uzima se u obzir i to sto mu ugovor istice pa bi kroz godinu dana otisao kao slobodan igrac, pritom u nikakvoj je formi za razliku od Dzeka koji kada god dobije priliku trese mreze i igra odlicno...Dzeko vredi 20-25m evra, Gundogan isto toliko jer ne zeli da produzi ugovor...