Razbija se kasica prasica - Pep ponovo kupuje od "Lisica"!

Autor: Stefan Matić
utorak 05.03.2019.
16:07
Izvor: Sportske.net

Čelnici kluba sa "King Pauer" stadiona su poznati kao tvrdi pregovarači.

Epa/Nigel Roddis
Epa/Nigel Roddis

Povezane vesti

Mančester Siti i dalje nema standardno levog beka, prošlu utakmicu protiv Bornumta mesto kraj leve aut-linije je zauzeo mladi Oleg Zinčenko.

Benžamin Mendi jeste svetska klasa na toj poziciji, ali kada je fizički spreman što nije stalno slučaj.

Tako da se Katalonac okrenuo ka Lester Sitiju gde igra, ove sezone, odlični Ben Čilvel!

Ono što može biti kamen spoticanje jeste da mladi Englezi ima stabilan ugovor do 2024. godine i Rodžers u njemu vidi oslonac za budućnost, te "Lisicama" nije preko potrebna ova prodaja.

Siti je već sarađivao sa Lesterom oko Rijada Mareza, koji ih je koštao 60 miliona funti a nova akvizicija će izgledati biti blizu rušenja rekorda kada se gledaju transferi defanzivaca.

ben cilvel
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Prvo mesto drži Virdžil van Dajk koji je Liverpul koštao 75 miliona funti, engleski mediji smatraju da će Pep za dolazak Čilvela morati da ponudi nešto slično.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Wednesday, 06.03.2019
14:25

Pep i dalje glumi trenera.

avatar
ViniciusJR
Tuesday, 05.03.2019
18:38

Strasan trener...u Spaniji je sve uzeo zato sto je bio u najboljoj njihovoj eri, sa Cavijem, Injestom i Mesijem. Sa Bajernom onih sezona bi i Rudolf Marcic uzeo titulu u Njemackoj, u ligi sampiona ih drali kad god bi dosli ozbiljni mecevi. A u Sitiju ima najkompletniji sastav na svijetu, ulozili milijardu, i opet nece priviriti LS, a u ligi ima srecu sto su Junajted, Celsi u krizi vec prilicno vrijeme, a Liverpul kao najveci konkurent nema dovoljnu sirinu u sastavu da izdrze trku. Najprecijenjeniji trener ikada.