Rat u Mančesteru, tinejdžer podelio grad!

Autor: Stefan Matić
petak 24.07.2020.
09:52
Izvor: Sportske.net

Akademac nosio dres oba tima.

EPA-EFE/Nigel Roddis
EPA-EFE/Nigel Roddis

Povezane vesti

Jedan od većih gradskih derbija u Evropi preti da dobije svoj novi obrt.

Engleski mediji pišu kako Mančester Junajted želi pošto poto da dovede Sitijevog akademca - Čarlija MekNila.

Čarli uskoro puni 17 godina, proteklih šest godina je proveo igrajući za omladince "građana", period pre toga je nosio dres "crvenih đavola" čiji je i navijač. Englezi prenose da je tokom svojih akademskih dana postigao preko 600 golova, radi se o velikom potencijalu.

Siti je spreman da prepusti MekNila, ali za sedmocifrenu naknadu što za sada Junajted nije spreman da plati. Navodno bi "građani" u sam posao ubacili i par klauzula koje bi se aktivirale po uspešnim partijama mladog napadača na "Old Trafordu".

Mladića pored Junajteda prate Vulvsi i Bijelsin Lids. Nastupi u Premijer ligi su mu osigurani, samo je pitanje u kom dresu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
fred021
Friday, 24.07.2020
20:41

Mančesterski Nikon Jevtić u najavi

avatar
Mirjevac
Friday, 24.07.2020
16:39

Naravno da Citi zeli sedmo cifru, decko je odlican potencijal, zato i traze sedmo ifru i plus dodatne klauzule! Nece valjda da ga danu besplatno? Junajted ima pare i neka plati a ne da se prosetava!

avatar
Grobbelaar
Friday, 24.07.2020
11:23

Man City traži sedmocifrenu naknadu? To znači obeštećenje ne manje od milion funti?! A dečko nema potpisan profi ugovor sa gradjanima, niti je zabeležio jedan jedini minut u 1. timu!?
Teško će to proći, čak i na arbitražnom sudu. Kompenzacija da, ali bez dodatnih klauzula, to je više nego izvesno! Pa Paul Pogba je 2013. prešao u Juventus za simboličnu kompenzaciju, tako da ni sad ne treba očekivati drugačiji dill.

avatar
Mirjevac
Friday, 24.07.2020
16:40

Nece valjda da ga daju besplatno, kad je drcko odlican potencijal? Znaci Junajtedu plati zeljenu svotu i dodatne klauzule i decko je tvoj!