Rat Porta i Benfike oko napadača Atletiko Madrida!

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 15.06.2015.
16:39
Izvor: Sportske.net

Veliki rivalitet ova dva portugalska kluba iz domaćeg šampionata prenešen je i na prelazni rok. Oba kluba zagrizla su za istog igrača.

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

U pitanju je Meksikanac Raul Himenez. Ovaj 24-godišnji napadač prošle sezone zabeležio je 24 nastupa za "Jorgandžije" i postigao samo jedan gol.

I pored njegove slabe efikasnosti u dresu 'Jorgandžija', u oba portugalska kluba vlada uverenje da bi on bio značajno pojačanje, a poslati su i skauti na Kopa Amerika da prate njegove partije u dresu reprezentacije.

Uprava Atletika najrađe bi ga poslala na pozajmicu kako bi stekao iskustvo, a opšte je poznato da su i Benfika i Porto idealne sredine za razvoj i napredak mladih fudbalera.

'Kolćonjerosi' gaje dobre odnose sa oba portugalska giganta, mada se spekuliše da je Benfika u ovom slučaju maloj prednosti jer bi transfer Himeneza mogao da olakša posao pri dovođenju supertalentovanog Brazilca Andersona Taliske, koji je velika želja kluba sa 'Visente Kalderona'.

Ipak, pitanje je da li će lisabonski 'Orlovi' biti spremni da se odreknu jednog od svojih najboljih igrača. Iako pristanu na prodaju, cena će sigurno biti astromska.

Portugal Soccer

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JamesRodriguez_010
Tuesday, 16.06.2015
15:15

taliska za godinu dana ima da kosta 50 miliona,paklen igrac,bolji od oskara duplo !

avatar
Monday, 15.06.2015
19:16

Obojica su strašno dobri igrači.

avatar
Naprednjak
Monday, 15.06.2015
17:52

Off topic: Zašto ne možemo da lajkujemo svoje komentare? Pitanje za moderatore.