Rat oko Pogbe, Murinjo zatražio tri pojačanja, ovo je lista!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 03.01.2018.
16:16
Izvor: Sportske.net

Ne smiruje se situacija ni posle pobede nad Evertonom. Mančester Junajted pred izborom...

Beta/Nick Potts/PA via AP
Beta/Nick Potts/PA via AP

Povezane vesti

Nema mira u Junajtedu. Priča oko Pogbe se rasplamsala nakon kritika Pola Skolsa na račun Murinja. Legenda Junajteda je izjavio da ovo nije Pogba iz Juventusa da igra na pogrešnom mestu i da jednostavno za to trener mora da snosi krivicu.

"Skols neće ostati zapamćen kao komentator, bio je paklen igrač, ali zna samo da kritikuje bez ikakvog osnova", krenuo je Murinjo u rat.

Kontroverzni Irac, Emon Danfi, nekadašnji fudbaler sada komentator je na Skolsovoj strani, ali on smatra da je Junajted pogrešio kad je kupio Pogbu.

"Ma kakvih 100 miliona, on to ne vredi, Juventus ih je prevario, on nije fudbaler za Junajted", tvrdi Danfi koji je poznat po ovakvim šokantnim izjavama.

Sa druge strane, navijače mnogo više zanima prelazni rok, odnosno ko će stići na "Old Traford".

Ni sam Murinjo nije načisto da li kupovati igrače ili čekati leto, jer ove zime teško može da dovede ono što želi, pre svega Bejla, ali i još par spoljnih igrača.

Pa šta je potrebno Junajtedu?

Levi i desni bek, za ovo prvo mesto, Aleks Sandro bi bio idealno rešenje, ali ako Juventus bude prodavao, Brazilac bi radije u Čelsi. Ostaje Deni Rouz, ali za to će morati da izdvoje ogroman novac.

Desnog beka nema na vidiku, ponovo je aktuelna priča oko Fabinja, ili eventualno dovođenje nekog jeftinijeg igrača, a što se tiče kreativca, Murinjo hoće da se oslobodi Mihtarijana, ali ne veruje da je zamena za Žoao Marija rešenje, ne vidi zemljaka kao igrača koji bi pomogao. Pastore je jedna od opcija, ali PSŽ traži veliki novac. Čini se da je realnija opcija Moura, no Brazilac može da igra po bokovima, mada se očekuje da bi Murinjo probao da ga upari sa Lukakuom.

Klub će pokušati da pojača pomenute tri pozicije i po cenu da preplati nekog fudbalera jer je titula izmakla, ali slom bi bio da se ne plasiraju u top 4, pa će morati da kupuju, iako je plan bio da se na leto dovedu dva ili tri igrača svetske klase.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bayern ljubav
Wednesday, 03.01.2018
21:22

Najbolje rešenje otkaz Murinju.

avatar
Žan-Žak Ruso
Wednesday, 03.01.2018
18:27

Loto trener, plastika klub kao i njihov gradski rival, čista komercijala. Sa ova tri pojačanja mogu možda do trećeg mesta, a za borbu za titulu, ovaj trener mora da potroši barem još pola milijarde eura.

avatar
Dragan Red Devil
Wednesday, 03.01.2018
19:46

Cim za Junajted kazes da je plastika,ocigledno ne poznajes njihovu istoriju,i bolje onda da ne komentarises,ispadas jako glup. Prijateljski savet. Nema ljutnje.

avatar
Red blood
Thursday, 04.01.2018
00:02

Isto kao ti dajem komentar pokusavsi da budem objektivan bez bilo kakve zle namere.Junajted nije plastika.Ali za to sto je postao svetski brend ima da zahvali iskljucivo jednom coveku.Aleksu Fergusonu.Nisam mogao da ga smislim.Verovatno zato sto je ucinio da Liverpul ima ovakav post kakav ima..A Murinjo je miljama iza.

avatar
Amalainter
Wednesday, 03.01.2018
18:21

..i tada se znalo da Pogba ne vredi tih 100 miliona-pa ni sa ovim cenama na trzistu..

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Wednesday, 03.01.2018
18:00

Daleko da Murinjo nema rešenja. Skols je u pravu i voleo bih jednog dana da vodi Junajted. Pogba je odlično odigrao protiv Evertona prednjeg veznog. Ima trika. Možda nije onaj prefínjeni prednji vezni al to nadoknadjuje drugim kvalitetima. Teško da postoji neki plej koji je fizički dominantniji od Pogbe. Brz je, skočan, prava atleta i dosta agresivan na lopti. Nema ko da igra pleja. Treba nastaviti sa njim kao prednjim veznim i dovesti podršku Matiću. Ima igrača, nije da nema. Fabinjo je odličan igrač koji pokriva i vezu i poziciju desnog beka. Erera je djene djene rešenje al sa Fabinjom bi dobili konkretniju sredinu sa više trika. On na mestu Pogbe ili po potrebi zamena Valensiji, dovesti Mouru na pozajmnicu sa pravom odkupa ( eto desnog krila ) a neka se mani sujete i koristi Šoa kao levog beka i Janga u rotaciji. Sa ta dva igrača koji ga nebi izašla preko 100 mil sigurno dobio bi mnogo. U špicu neka nastavi sa Marsijalom, Linard jako dobro igra u zadnje vreme

avatar
mrancic
Wednesday, 03.01.2018
20:47

Bravo!Pogba zadnjom partijom vraća veru u fudbal i treba da igra 10.Jedan od najboljih na svetu i tehnički i fizički.Često sam ga grdio zbog neozbiljne igre ali je vođa tima.Dragulj!Ono što je Azar u Čelziju.Sasvim druga vrsta igrača od Skolsa.

avatar
CR7
Wednesday, 03.01.2018
22:42

Voleo bih da dodju u MU Ozil,koji sigurno moze da dodje u MU za tricavih 25 miliona e ili na leto besplatno,moze da se dovodi Di Marija na desno krilo i Ronalda kao ezgekutor,finiser i eto milina,Matic na zadnjem veznom,a ostali su plejevi i Ronaldo finiser i milina,ali tesko to ovo ti transferi.

avatar
Stefan Stojkovski_fb
Wednesday, 03.01.2018
17:35

Kakve se pare bacaju engleze posebno ovaj smesni transfer ali u bukvalno smislu za Van dijk koji je igrao u prosecnom klubu 2, 3 ok sezone i jednu pauzirao 80 mil... Mislim da ako Juventus odluci da proda Sandro da ce ih odrati i traziti najmanje 100 mil a i sa pravom.

avatar
Wednesday, 03.01.2018
17:34

A sta tek onda da se kaze za Dzozija od 90.miliona I 3.namestena gola u sopstvenom senestercu,Murinjo do maja bivsi trener nece biti ni u TOP 4 to je nova moja prognoza.

avatar
Red blood
Thursday, 04.01.2018
00:08

Cele prosle si govorio da Liverpula nema u top 4..pa si promasio.Na pocetku ove si govorio da ce Celzi odbraniti titulu..pa opet nista.Ajde valjda ces sa ovim pogoditi..

avatar
ADIS-M-UNTD
Wednesday, 03.01.2018
17:29

Fabinjo..moura i pastore...idealno prodat blinda.darmijana.felainija.mikija..fabinjo odlican moze u vezni red sa maticem a pogba napred ili na beka..pastore majstor pasa vrhunski tehnicar i on na 10 iza njega matic i pogba.. moura desno, marsijal lijevo i lukaku u napadu imali bi strahovito brza krila i majstora pakera pastorea imali bi matu na klupi...u drugoj kombinaciji fabinjo u sredinu sa maticem pogba na 10.. sa ova 3 igraca junajted bi dobio totalno drugu igracku i napadacku dimenziju i mogli bi mjenjati formacije lako...

avatar
lonchy2909
Wednesday, 03.01.2018
18:25

Ne lupetaj molim te. Ako se jedan di maria nije uspio snaci u Junajtedu, tj. nema sanse da Pastore moze. Ova prica oko Rouza je prenategnuta, on je dobar igrac, I dobro bi dosao. Fabinjo je poprilicno skup. Jos jedna stvar, Pogba je paklen igrac. Samo ga treba pametno upotrebiti I dati mu slobodu u igri. Skols nije mnogo pogrijesio, jer zna zasto je Pogba sposoban.

avatar
ADIS-M-UNTD
Thursday, 04.01.2018
11:46

Di Mariji se nije ni igralo nekako je bio pogubljen od onog slucaja provale..to je jedno drugo tada je bio tiranin na klupi junajteda kod njega se nebi ni mesi snasao..znas sta je radio igracima od kamera na parkingu pa do kazni npr felainija sto je zakasnio 2 min na rucak..tako da to ti ne stoji poredzenje.. veliki uticaj ima trener a Van Gal je bio tiranin kojeg igraci nisu voljeli jer i njegov fudbal sa 5000 dodavanja bez sanse za 90 min je dovoljno da pobjegnes iz junajteda. I Moura i Pastore bi se snasli u to ne sumnjaj to su odlicni igraci ali psg je trenutno krcat odlicnim igracima pa neko mora otici.

avatar
amigo999
Wednesday, 03.01.2018
18:59

Ja bih Pogbu za golmana, bolje nego bek:)