Rastanak za vikend, Junajted i Totenhem dobijaju nove trenere!?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 16.10.2019.
11:03
Izvor: Sportske.net

Italijanski mediji sigurni, "Đavoli" pod pritiskom, na drugoj strani u severnom Londonu pat pozicija, ali Argentincu se izgleda sve smučilo...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Iz mnogo razloga naredno kolo PL posle pauze bi moglo da bude istorijsko.

Italijanski mediji tvrde da je Maks Alegri blizu Junajteda i da se čeka poraz "Đavola" od Liverpula kako bi zamenio Solskjera.

Navodno, Alegri pritiska klub da se odluči, on ne želi da prihvati tim kada sve bude izgubljeno. Suma koju pominju italijanski mediji je oko 7 miliona evra po sezoni, plus bogati bonusi, ali čini se da bi trofejni trener Juventusa tražio više.

Sa sobom bi prema ovoj priči doveo Mandžukića, ali i Emre Džana, dvojicu igrača čiji je status kod Sarija loš, uostalom nisu ni na spisku prijavljenih fudbalera za Ligu šampiona.

Alegri bi probao da stabilizuje tim uz neke iskusnije igrače, a prava transfer kampanja bi usledila na leto.

Sa druge strane Žoze Murinjo čeka kiks Totenhema protiv Sautemptona. Kako je otkriveno, Poketino je želeo da ode letos, ponovo je razmatrao situaciju nakon kapitulacije protiv Bajerna, odnosno debakla, a na to se nadovezao poraz u Brajtonu.

"Situacija je teška, postoji nezadovoljstvo u svlačionici, ali igrači nisu protiv Poketina, kako se pisalo", kaže Giljem Balag, poznati španski novinar.

Poketino neće dati ostavku jer nema klub u koji bi mogao odmah da pređe, voz za Junajted, Real i Juventus je prošao, a Danijel Levi bi morao da mu isplati ogromnu odštetu.

Ali, postoji solucija da Argentinac uzme deo novca, sačeka do leta kada će imati ponuda, priča se da je i njemu samom svega dosta i da žali što nije otišao posle izgubljenog finala Lige šampiona.

Isti izvori navode da je Murinjo veoma motivisan da se vrati na klupu, da garantuje trofeje, da bi spustio svoju cenu, samo da sedne na klupu Totenhema.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet Anonymous
Thursday, 17.10.2019
09:55

Ja stvarno ne znam ko u MU bira trenere, bojim se da ce Alegri kao i Mou biti los izbor trenera. MU je godinama igrao napadacki fudbal i onda dodju neki mjenjaju formacije i igraju na rezltat i sve to sto je najvece ikad napravio oskrnave...

avatar
Red to the bone
Thursday, 17.10.2019
01:15

Murinja razumem Alegrija ne baš

avatar
Man united
Wednesday, 16.10.2019
18:39

Манчестеру је паметније да се одлучи за Поћетина. Проверен тактичар, а и доказао се у Премијер лиги. Алегри је своје знање показао само у доминантном Јувентусу. Питање је како би се снашао у Премијер лиги са клубом који је у расулу.

avatar
The Red Army
Wednesday, 16.10.2019
16:20

Ne, nece da promene sad trenera nijedan od oba kluba

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 16.10.2019
13:55

Murinjo najvise voli London tu i zivi i verujem da bi voleo da dodje ali uspeh nece ostvariti.