Rasplet? Barsa mora na sud zbog Grizmana?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 01.06.2019.
09:55
Izvor: Sportske.net

Dokazi postoje, FIFA osetljiva na ovakve slučajeve...

EPA-EFE/EMILIO NARANJO
EPA-EFE/EMILIO NARANJO

Povezane vesti

Izgleda da će Atletiko krenuti na sud, ne da bi zadržao Grizmana već naplatio Barseloni ponašanje tokom proleća. Verovatno znate da drugi klubovi ne smeju da pregovaraju sa igračem koji je po ugovor sa klubom, dužim od šest meseci.

Zbog toga je Barselona u nevolji, navodno postoje dokazi i to pismeni da su postigli dogovor sa Grizmanom u martu, da su pre toga pregovarali cele zime.

On ih je odbio prošlog leta, iako je bio na vratima Katalonaca, i odlučio da potpiše novi ugovor sa Atletikom do 2023. za platu veću od 20 miliona evra.

Ali, posle ispadanja od Juventusa u Ligi šampiona, prelomio je i rekao "da" Barsi. Njegova klauzula je od 1. jula 120 miliona evra, ko plati može da vodi Francuza, ali on nije smeo da pregovara i čak da dogovori platu pre toga, već se zna da će u Barsi zarađivati manje nego u Madridu, oko 17 miliona evra.

Pitanje je šta može da bude kazna, osim novčane, ali i možda Barsa oseti neke veće posledice od strane FIFA koja je posebno osetljiva na ovakve slučajeve.

Što se Atletika tiče oni su šokirani ponašanjem Barselone sa kojom imaju odlične odnose...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Sunday, 02.06.2019
01:41

Koja glupost, svi klubovi to rade! Evo Real vrsi pritisak na Azara a on ima ugovor duze od godine dana, i sam Atletiko vrsi pritisak na onog mladog poortugalca i on ima ugovor duze od godinu dana! Tako da su to samo price za malu decu, ko ce da ceka od klubova da njihovim igracima isteknu ugovori i da odu za dzabe, vec skoro svaki klub pusti buvu da bi prodali igrace!

avatar
El Nindža
Saturday, 01.06.2019
14:06

Nije Barselona nego Bartomeu

avatar
Misosesic
Saturday, 01.06.2019
11:26

Napokon da se stane nekome na kraj sa ovakvim stvarima.

avatar
Mangus
Saturday, 01.06.2019
10:48

Neka, i treba. Umislili da mogu sve

avatar
OX
Saturday, 01.06.2019
10:07

2 godine bez transfera pa neka cackaju mecku sledeci put, tako su i na Kutinja vrsili pritisak da on vrsi pritisak ba Liverpool.