Raspada se napad Rome, ko pored Džeka - Monći ima tri opcije!

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 19.12.2018.
14:36
Izvor: Sportske.net

Na pomolu velike promene, sudeći po italijanskoj štampi.

EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI
EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Povezane vesti

Roma je prošla u narednu fazu Lige šampiona i reklo bi se imala mnogo sreće na žrebu jer su za narednog protivnika izvukli Porto, ali nije sve baš tako idealno kada je Serija A u pitanju. Monći mora da napravi neke poteze kako bi ojačao ovaj tim, a pre svega napad.

Roma ima dosta mlad tim i brojni klubovi se interesuju za njihove igrače. Under je jedan od najtraženijih fudbalera i "Vučica" bi mogla lepo da zaradi ukoliko proda Turčina. Pored njega, pominje se i odlazak mladog Patrika Šika.

Dvadesetdvogodišnji češki napadač ne pruža najbolje partije i Roma želi da ga pošalje na pozajmicu, a naravno, Sampdorija je prva stala u red za ovog napadača. Sampdorija je bivši klub Patrika Šika i Roma ga je dovela upravo iz Đenove nakon fantastičnih partija u dresu ovog kluba. Platili su ogroman novac i očekuju dosta od njega.

Monći već razmišlja koga bi mogao da dovede, a za sada se na spisku nalaze tri napadača.

Miči Bačuaji je prvi kandidat. Belgijski napadač je trenutno na pozajmici iz Čelsija, ali Valensija nije zadovoljna kako on igra i želi u januaru da ga vrati u London. Roma želi to da iskoristi i da ga dovede u Rim, a Bačuaji je u dresu Dortmunda i Marseja pokazao da je fantastičan napadač u pitanju.

David Kovnacki je druga meta. Napadač Sampdorije bi mogao da bude deo dogovora za Patrika Šika, ali pitanje je da li bi ga ovaj italijanski klub pustio.

Treća opcija je Gregori Defrel, on jeste Romin fudbaler, ali je trenutno na pozajmici u Sampi koja ima opciju da otkupi Defrela za 18,5 miliona evra, ali bi Roma mogla tu da se umeša i nekako se dogovori sa ovim klubom da se Defrel vrati u Rim.

Patrik Sik

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JC\'90
Wednesday, 19.12.2018
16:09

Osim Bacuajia, svi ostali su smesni. Nista bolji od onog sto vec imaju

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Wednesday, 19.12.2018
15:57

Neka dovedu Pjateka iz Genoe.

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 19.12.2018
19:14

To sam i ja bas mislio reci,prodaju Dzeku a dovedu Pjateka za 50tak mil i odrade odlican posao