Raskol u Barsi, ko je skupljao pare za Nejmara i ko nije želeo da priloži novac?!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 08.09.2019.
10:04
Izvor: Sportske.net

Neki igrači došli na ideju da sami finansiraju povratak, ali to je izazvalo sukobe...

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Saga o Nejmaru se nastavlja. Katalonski "Sport" piše da je u svlačionici Barselone nastao raskol, kada je u pitanju Brazilac.

Naime, osim što je on sam želeo da doplati 20 miliona evra kako bi Barsa ponudila dovoljno novca Parižanima, neki igrači Katalonaca, pretpostavlja se, Mesi i Suarez želeli su da daju svoj novac kako bi transfer bio ostvaren.

Klub ih je odbio. Naime, veći deo članova uprave je smatrao da ionako daju previše para za Brazilca i da ne smeju da dozvole da ih Parižani ucenjuju.

Sama ideja da se u svlačionici skupe dodatne pare za Nejmara izazvala je raskol. Veći deo tima je to shvatio kao udar na novo pojačanje, Grizmana, jasno je da su Francuzi, ali spekuliše se i Pike, stali na stranu doskorašnjeg igrača Atletika.

Klub je zatražio od Mesija, kao kapitena, da smiri strasti u svlačionici, a videćemo hoće li Nejmar narednog leta stići u Barselonu, kada planira da u priču uvede FIFA i pomoću famoznog člana 17" prinudi PSŽ da ga proda. No, ta suma s obzirom na to koliko je plaćen i njegova primanja, prema nekim informacijama neće biti manja od 170 miliona evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Crveni Lucifer
Sunday, 08.09.2019
13:55

Daj hari-xenon-kondogbia-04-kl odgovori sa jednog profila ne moras sa svih 50, njih cuvaj za minuse hahahaha

avatar
Crveni Lucifer
Sunday, 08.09.2019
10:54

Ala je missika ocajan da mu neymar opet donese ligu sampiona i zlatnu loptu da ne pita sta kosta, ali opet ce biti nakantan, barsa polako postaje luzersku klub, zapravo samo se vracaju u eru pre ronaldinja

avatar
Le Tissier
Sunday, 08.09.2019
13:01

Ali vi nerealni sto prozivate Mesija ili Ronalda nikada ni necete biti jasni, ako trolujes ok ali ako si ozbiljan batali gledanje fudbala.

avatar
Manchester City F.C.
Sunday, 08.09.2019
13:15

Cak bi i ispadanje Barse iz lige i neucestvovanje u LS u narednih 10 godina bila premala satisfakcija za tebe kome su Messi i Barsa toliko patnje i bola naneli u poslednjih 10 godina. :D