Ramos "postrojio" Ronalda, sad je jasno, ovako će izgledati Real u narednoj sezoni!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 29.05.2018.
10:03
Izvor: Sportske.net

Strategija poznata, kapiten rešio potencijalni problem, jedno ime se već zna, znaju se i pozicije u timu koje će biti pojačanje, kao i napadač koji se vraća u klub. Ostaje "operacija Bejl".

Javier Lizon
Javier Lizon

Povezane vesti

Šta se desilo u svlačionici Reala posle pobede u Ligi šampiona, četvrte u pet godina?

Ramos je zamerio Ronaldu kada je čuo šta je rekao, naterao ga da ponovo izađe pred novinarima u miks zoni i promeni ton, odnosno čestita saigračima i priča o uspehu, a ne svojim frustracijama i ličnim planovima.

"Razumemo te i volimo te ovde, ti to znaš, ali sada nije vreme", rekao je kapiten Ronaldu i dodao da će mu pomoći, ali da i on mora da pomogne sebi.

Ovo se odnosilo na Ronaldovo nezadovoljstvo zbog činjenice da mu nije povećan ugovor iako je to bilo obećano posle Kardifa i pobede nad Juventusom u prethodnom finalu. Ronaldo je poslušao Ramosa, dao posle jednu pokajničku izjavu...

Inače, niko ne veruje da će Ronaldo otići, niti je to realno, neki dogovor mora da bude postignut, a sigurno da PSŽ neće prihvatiti trampu za Nejmara.

Za ovih pet godina koliko je Real vladar Evrope (osvojili su četiri LŠ), klub posluje pozitivno kada je kupovina igrača u pitanju. Naime, oni su kupili igrače za 403 miliona, prodali ih za 456, pa je taj plus samo dovoljan da navijači očekuju vrelo transfer leto.

Kakvi su planovi kluba?

Mete su golman, desni bek, jedan mlađi štoper kao i eventualna zamena u slučaju da Bejl ode.

Ni više, ni manje, Real ima najbolje igrače u Evropi i Zidan traži od Pereza da ih zadrži.

Hajde da krenemo od golmana. Dugo se pominje da bi Navas mogao da ode ili dobije konkurenciju, De Hea i Kurtoa su preteške mete, Zidan neće Kepu. Real će probati da ubedi Romu da im proda Alisona, u suprotnom Navas ostaje prvi golman, ali su se danas pojavile vesti da bi Matija Perin koji je na pragu Juventusa mogao da dobije poziv Reala i da bi Italijan bio konkurencija Kostarikancu.

Pojačanje na desnom beku se zna, Alvaro Odriozola je odbio Barsu, čeka da Real isplati Sosijedadu klauzulu od 40 miliona i da se preseli u Madrid.

Što se štopera tiče, Valjeho će napustiti klub, nije pokazao da je igrač za Real, skauti su gledali Romanjolija iz Milana, veruju da će Italijani pristati zbog teške finansijske situacije, dok su Škrinjar i Himenez teže mete jer su skuplji. Ipak, fudbaler gradskog rivala Atletika ima klauzulu od 60 miliona, njega hoće i Juventus, za Real nije problem da to plati i dovede ovog 23-godišnjeg Urugvajca.

Sve ostalo je vezano za Bejla.

Naime, ako Velšanin ostane pri svome i bude insistirao da ode, uz pravu cenu (ne 230 miliona koliko navodno traži Perez), mete se znaju, Salah, Azar ili Dibala. Dakle, doći će jedna velika zvezda samo ako Garet Bejl napusti Madrid.

Ronaldo ostaje, Nejmar je meta za leto 2019. a Zidan svim silama želi i da Benzema ostane. Otići će Borha Majoral, a iz Liona bi trebalo da se vrati Marijano, još jedno dete kluba, ove sezone je postigao 18 golova.

I to je sve, dakle, bez revolucije, sa eventualno skupim golmanom, sigurnim desnim bekom i novim štoperom.

Imaju jasan plan, moguće je da ode Kovačić u veznom redu, a Isko je preskup za zainteresovane klubove, on bi mogao eventualno da posluži kao kusur za Salaha ili Azara, nikako drugačije.

Real koji pobeđuje se ne menja, i taj Zidanov moto važiće i ovog leta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 29.05.2018
17:45

Sta su uzeli pa vidi se da i liverpul kad ga sudije guraju ude u finale ,tako u oni

avatar
dalipagic
Tuesday, 29.05.2018
12:41

kako jadno zvuci da je ova ekipica uzela 4 ls u zadnjih 5 god

avatar
scofield
Wednesday, 30.05.2018
16:10

Kako moćno zvuci

avatar
Лука Вујачић
Tuesday, 29.05.2018
11:43

Najbolje bi im bilo kada bi ostalo ovako kako jeste, ali pitanje je da li će Bejl, Asensio, Kovačić ostali prihvatiti da budu i sledeće sezone češće na klupi nego u prvoj postavi. Ta klupa im i donosi tolike uspehe. A kad vidite da su prošle sezone, uz ove sadašnje igrače, tu bili još Rodrigez, Morata i Marijano... Mislim da će Bejl sigurno otići, takav igrač ne sme biti na klupi

avatar
karma
Tuesday, 29.05.2018
11:42

Polako druze,ti si vec izgleda video Real Madrid sa novim buducim trofejom Lige Sampiona.Kad vam sudije otkazu pomoc,ni osminu necete proci...

avatar
MSSZRMK
Tuesday, 29.05.2018
11:28

Golman eto Alison.Desni bek ili stoper zavisi gde ce Naco igrati vise.Krilo i napadac.To je sve sto treba.

avatar
Don Silvio
Tuesday, 29.05.2018
11:26

Realno ima treba dobra alternativa na golu, i konkurencija za Benzemu

avatar
Steffmajster
Tuesday, 29.05.2018
10:56

znaci nece kiki nidje, a :D

avatar
conecorleoneRM
Tuesday, 29.05.2018
10:26

Logicno resenje,zasto menjati nesto sto je dobro i sto donosi rezultate,najbolje je dovesti konkurencije za stopera i desnog beka,bejl moze da ostane kao i Benzema,krenuti ostro od starta i fokusirati se na ligu koja se mora uzeti,liga sampiona dolazi sama od sebe,to se vec podrazumeva.

avatar
Boixos_Nois
Tuesday, 29.05.2018
12:45

Istina. U LŠ još nema VAR-a, a u Primeri će ga od sljedeće sezone biti, a samim time Realu će biti još teže osvojiti La Ligu.

avatar
GoHardCAMPEONES
Tuesday, 29.05.2018
16:20

Nema vise golova iz 3 metra auta za pobedu za Barsu, konacno posle jednog veka :D

avatar
Boixos_Nois
Tuesday, 29.05.2018
14:18

Da, zar nisi znao za to? I na SPu će biti isto VAR...

avatar
conecorleoneRM
Tuesday, 29.05.2018
13:45

Hoces da kazes da nece biti vise golova iz ofsajda i penala kad se utakmica bude lomila? :(