Ramos ispostavio listu zahteva Realu, zna se i novo odredište?! Rizikuje i Zidan?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 27.05.2019.
18:18
Izvor: Sportske.net

Kapiten ima ili skriveni plan, ili mu je svega dosta. Bilo kako bilo, iako ima ugovor, on diktira uslove. Sme li Perez da preseče?

EPA-EFE/ALI HAIDER
EPA-EFE/ALI HAIDER

Povezane vesti

Serhio Ramos i dalje želi da ode.

Iako je Zidan apsolutno protiv, kapiten smatra da je odnos Pereza prema njemu nedopustiv, da su sve veze pokidane nakon svađe posle eliminacije od Ajaksa i hoće da napusti klub.

On bi krenuo stopama Ronalda koji je takođe, nakon svađe sa Perezom i neispunjenih obećanja otišao iz Madrida.

Real neće pustiti Ramosa u evropski klub, to je već sada jasno i poručeno mu je da o tome ne razmišlja.

Ono što bi moglo da dođe u obzir i što Ramos želi je Kina. On traži od predsednika da ga pusti bez obeštećenja, time bi Real uštedeo u naredne dve godine oko 50 miliona evra i rasteretio budžet.

Jasno, pre odlaska kapitena bi morali da nađu zamenu, iako je stigao Militao, potreban je iskusniji i kvalitetniji igrač.

Navodno, makar tako tvrde klubovi bliski igraču, on ima ponudu koja se ne odbija iz Kine i želi da uzme ogroman novac na kraju karijere.

Ima i druga priča, da Ramos ponavlja blef iz 2015. kada je želeo u Junajted i izvukao oko 12.5 miliona evra po sezoni.

Sada želi da produži ugovor na još godinu, do 2022. ali i da dobije blizu 15 miliona po godini. Jasno da Real neće na to pristati, teško je videti i kompromis, ne mogu jednostavno da odbiju Ramosa, ali sa druge strane on je lider svlačionice i moguće je da nemotivisan uđe u sezonu, bez njega na pravom nivou, Real bi čekala još jedna teška godina.

Sastanak između Ramosovog brata i agenta i Pereza bi trebalo da usledi u prvim danima juna, videćemo na kraju kako će se završiti, iako bi odlazak Ramosa, priča se, mogao da natera na ostavku i Zinedina Zidana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wolverine
Monday, 27.05.2019
23:41

Nikad dosta para. Treba ih vratiti u predgrađa odakle su i došli, da igraju za kilogram jabuka.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Monday, 27.05.2019
23:20

izgleda ta stara garda koja je realu donela najvece uspehe odlazi polako...pocelo je sa ronaldom,evo ramos zeli da ode...navas takodje ide... doci ce do velike smene generacija...samo se nadam da real ne dozivi sudbinu kao mancester junajted

avatar
El Clásico leyendas
Monday, 27.05.2019
18:56
avatar
miki veliki
Monday, 27.05.2019
18:36