Rakitić razočaran, na stolu četiri ponude?

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 06.04.2020.
13:14
Izvor: Sportske.net

Gde će Hrvat nastaviti karijeru?

EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo
EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

Povezane vesti

Ivan Rakitić broji svoje poslednje mesece u timu Barselone. Katalonski mediji prenose da je Ivan Rakitić razočaran načinom na koji ga klub tretira poslednjih meseci i da nije očekivao ovakav epilog nakon svega što je učinio za Barsu tokom prethodnih šest godina.

Rakitić je spreman da ode iz kluba, ali i tu je pitanje da li će se složiti sa Barsom. Navodno, Katalonci žele da prihvate najveću moguću ponudu, tačnije, nisu zainteresovani da izađu u susret i sačekaju da Rakitić izrazi svoje mišljenje.

Hrvat želi da ostane u Španiji, žele ga Atletiko Madrid i Sevilja, a Barsa želi da izvuče što više novca.

Sada je navodno u trku ušao i Milan, dok po svemu sudeći Hrvata više ne žele Juventus i Inter koji su se ranije pominjali.

Sportski direktor Pari Sen Žermena Leonardo je takođe oduševljen Rakitićem i smatra da je i dalje jedan od najpouzdanijih vezista, te da je ogroman profesionalac, što mu je od velikog značaja u timu u kom vlada nedisciplina.


Barselona za Rakitića očekuje zaradu od 20 miliona evra, a ostaje da vidimo koji od pomenutih klubova je spreman da plati i da li će baš taj biti po ukusu Hrvata.

Ponavljamo, njegova želja je ostanak u Španiji zbog svoje porodice...

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke