Rajoline akcije opet porasle u Juventusu, tri "akcije" u toku!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 19.10.2018.
09:39
Izvor: Sportske.net

Kada je izgledalo da mu je Mendeš preoteo teritoriju dovođenjem Ronalda, Mino uzvraća udarac, njegov nekadašnji klijent je glavnokomandujući i od njega očekuje pojačanje leta. Ne, nije Pol Pogba...

EPA/OLIVIER ANRIGO
EPA/OLIVIER ANRIGO

Povezane vesti

Posle odlaska Bepea Marote, pozicije Mina Rajole u Juventusu su dodatno ojačane. Pavel Nedved, njegov bivši klijent je glavnokomandujući u sportskom sektoru, a Marotin naslednik Paratići je mnogo otvoreniji za saradnju.

Rajola sa Juventusom pregovara na nekoliko frontova.

Prvi je jasno Pol Pogba, ali šanse su realno male. Junajted nema nameru da ga pusti, a sa druge strane, tražiće obeštećenje koje niko neće platiti. Pogba želi da se odrekne dela plate, ali problem ostaje što Juventus nema novac za transfer od 200 miliona evra.

Centralna tema razgovora je Matijs De Liht i to više nije tajna. Juve će prodati Ruganija, Holanđanina žele i Siti i Barselona, ali Juventus upravo računa da će Rajola usmeriti najtalentovanijeg štopera Evrope u Juve.

Uz to, Juventus će pozajmiti Moaza Keana negde gde će redovno igrati, ali prvo mora da produži ugovor, jer u budućnosti računaju na njega.

I na kraju, Blez Matuidi. Francuz igra sjajno, iako je u četvrtoj deceniji žele ga klubovi iz PL, ali Juve mu nudi da produži ugovor i želi da sa Rajolom posao završi što pre kako bi praktično imao sve fudbalere pod ugovor do 2021. godine i mirno planirao budućnost.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Friday, 19.10.2018
11:37

Je li stvarno toliko dobar ovaj de Ligt ? 50 mil za stopera iz holandsko prvenstvu , zvuci ludo