Rajola zaledio Milan, priča o Donaruminoj "izdaji" tačna?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 11.09.2020.
09:53
Izvor: Sportske.net

Zahtevi su takvi da ih Milan sasvim sigurno neće prihvatiti. Sledi natezanje iz ovakvih situacija kontroverzni menadžer obično izađe kao pobednik...

Beta/AP Photo/Gregorio Borgia
Beta/AP Photo/Gregorio Borgia

Povezane vesti

Mino Rajola je zaledio ljude u Milanu.

Naime, u pregovorima oko novog ugovora za Donarumu tražio je 10 miliona evra. Jasno, od toga nema ništa, a spekuliše se da je ovakav zahtev upućen kako Milan ne bi produžio ugovor i kako bi sjajni golman bio slobodan narednog leta.

Priča se da će ga Rajola odvesti u Juventus, Donaruma je prošli put odbio da ode u PSŽ gde je mogao da zaradi mnogo više, ostalo je u Milanu, međutim, sada je situacija drugačija.

On hoće da ostane u klubu, da vidi kako će se stvari razvijati ove sezone, međutim, u slučaju da "Rosoneri" ponovo ne naprave ništa, želi u klub sa više ambicija.

Milan mu nudi šest miliona koliko ima sada, plus bonuse vezane za rezultate ekipe. Uz to, voljni su da ugrade klauzulu o otkupu, ali to ne znači ništa, ona će biti isuviše visoka da bi neko platio golmana 100 miliona, pogotovo što se očekuju dalji gubici vodećih klubova kao posledica pandemije.

Baner 1

Videćemo može li dogovor da usledi, Donaruma ima samo 21 godinu, pet sezona je već čuvar mreže Milana, podsetimo, Siniša Mihajlović ga je po cenu otkaza lansirao sa 16 godina.

I dalje se priča da je Juventus spreman da ga dovede narednog leta, nakon što proda Šćešnjog i da krene u dalje podmlađivanje ekipe.

To bi jasno bio veliki udarac za Milan, priča se da bi Donaruma radije van Serije A, ali ga Rajola ubeđuje da je Juve najbolje mesto i da tamo po tradiciji brane najbolji golmani na svetu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Friday, 11.09.2020
14:41

Pa vi bas znate sta on i Raiola razguvaraju :DDD

avatar
crno-crveno
Friday, 11.09.2020
13:11

Trenutno najbolji golman na svetu je u interu i to kazem kao milanista.

A sto se tice donarume moze da ide odma nek rajola donese 50mil i nek ga vodi.
Jeste mlad jeste dobar ali imamo mi jos jednog takvog isto mladog dobrog na pozajmici ( plizzari)

avatar
Oldboy
Friday, 11.09.2020
10:41

Prodaće ga kad i Lacio Sergeja

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 11.09.2020
10:29

Pardon, ne da je zavlacio nego da i dalje zavlaci.

avatar
No rules
Friday, 11.09.2020
10:21

Menadzeri su rak rana modernog fudbala. Najveci izazov i najveci problem. Ovaj balavac igra u mocnom klubu, ima sve sto pozeli i jos je nezadovoljan.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 11.09.2020
10:04

Ko je pobedio 2017. godine? U najgorem slucaju je bilo egal. U redu je ako zeli da ode jer nismo konkurentni za trofeje, ali, klub mu je pruzio sansu da brani sa samo 16 godina, dao mu platurinu veliku kao venac Himalaji (ne zaboravite ni onih milion evra koje dobija brat kao parazit), nosio je i nasu kapitensku traku. I opet imam utisak da je mali zavlacio Milan kao sto je to dugo radio i pre tri godine, opet se krije iza suknje...

avatar
Crveni Lucifer
Friday, 11.09.2020
11:50

Sve to sto si napisao je samo pokazatelj koliko se milan ponizio zbog donarume, a sada rajola nastavlja da vas ponizava, veliki klub sebi tako nesto ne bi dozvolio. Ej brat parazit, pa sramota da bilo ko sebi tako nesto dozvoli

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 11.09.2020
15:01

A Rafael i Fabio? :-D

avatar
crno-crveno
Friday, 11.09.2020
13:19

Dati nonarumi 7mil ili njemu i bratu 6+1 je isto.
Sa ovim su kupili glas porodice koji je bio za to da ostane u milanu. Pametna igra uprave zar ne? Jedino ja bi ga odma prodao cim obnovi ugovor.

avatar
crno-crveno
Friday, 11.09.2020
13:16

Slazem se ja sve ali vetuj ima da slavim kad ga prodaju.
Nije on toliko vrhunski golman koliko ga uzdizu. On handanovicu nije ni do kolena. Jedina je fora sto je mlad.

Ja da sam na mestu milana dao bi mu platu 10 upisao otkupnu klauzulu od 50-60mil i doveo mu zamenu tj 2 golmana i posle rekao rajoli mozes da ga vodis kad god hoces