Rajola svesno izminirao sinoć Junajted, da li je Pogbin transfer na pomolu?

Autor: Stefan Matić
sreda 09.12.2020.
10:57
Izvor: Sportske.net

Italijan napravio odličnu uvertiru za novi posao.

Alex Pantling/Pool via AP
Alex Pantling/Pool via AP

Povezane vesti

Mančester Junajteda je ispao iz Lige šampiona, Megvajer i saigrači po sopstvenom priznanju nisu bili spremni za prvih dvadeset minuta utakmica. Podsetimo Nagelsmanovi momci su posle trinaest minuta imali prednost od 2:0, bilo je i 3:0 posle gola Džastina Klajverta koje su kumovale Megvajerova slaba kretnja, ali i De Heina neodlučnost.

Junajted je završnicu učinio intersantnijom, Fernandeš i autogol Konatea je dalo nadu, ali je sve bilo prekasno.

Meč je imao i uvertiru, Rajola je izjavio kako je Pogba završio svoje u Junajted - tajming Italijana je bio besprekoran ukoliko je želeo da naškodi timskom duhu "đavola". Solskjer je dao svoje viđenje situacije posle neuspeha u Lajpcigu i da li su Rajolini komentari naškodili pripremi meča.

"Tim je dobro. Oni su pravi tim i drže se zajedno. Što pre Polov agent shvati da je ovo timski sporto i da radimo zajedno, tim bolje. To je verovatno poslednja stvar koji ću reći o tome. Ne želim da trošim energiju na to. Ne želim da pričam više o njegovom agentu", izjavio je Norvežanin.

Pogbi je početkom sezone aktivirana klauzula u ugovoru, Francuz je dobio +1 godinu ugovora što znači da je 'vezan' za Junajteda do leta 2022. godine. Mada jasno da do odlaska može doći možda i već tokom januaru. Jedan klub se izdvaja kao favorit, i ne to nije PSŽ.

Rajola

"Pogba nazad u Juventus? Volimo Pola, on je odličan igrači, ali trenutno igra za Mančester Junajted. Znamo dobro njegovu vrednost. Takođe znamo i njegovu cenu, tako da videćemo šta će se desiti", izjavio je Paratići, transfer-guru "bjankonera".

Pogba je svoje najbolje partije beležio upravo u Torinu. U Mančester se vratio kao 'spasilac' i neko ko će vratiti klub na staze uspeha, ipak misija "Pogback" nije uspela.

Sada je na redu "Pogback#2",  a time još jedna komisija za Rajolu.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
toma1980
Thursday, 10.12.2020
09:17

Kakva Lakrdija od Kluba je postao ManU......Godinama se Pogba sprda sa ManU

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 09.12.2020
14:07
avatar
Vjeko Stojančić
Wednesday, 09.12.2020
14:00
avatar
Nemanjici
Wednesday, 09.12.2020
12:57

Seljacina teska. Kao i njegov sticenik

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Wednesday, 09.12.2020
18:11

Seljak ili ne posao zna sto god da ti mislio o tome ! Dize lovu na legalan nacin a i njegovi klijenti su bogatasi ! Sad ako te to nervira iz tvog tupog ugla to je vec druga stvar

avatar
mrancic
Wednesday, 09.12.2020
12:52

Greske se desavaju.Junajted mora da menja politiku ili potpuno propada.Prvo zamena trenera a onda prodaja oba spica,De Hee,Marsijala,Freda,Lingarda.Junajtedu treba odličan trener i politika Liverpula sa Klopom.Poketino je ostavio Murinju odličan tim a Alegri je pobednik.Jedan ili drugi i to hitno.