Rajola "suspendovao" suspenziju, ovo su pet transfera koji će mu napuniti džepove!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 08.06.2019.
10:47
Izvor: Sportske.net

Kad sam pregovara, onda do izražaja dolazi njegov karakter, ali i sposobnost ubeđivanja. Ovo su igrači koji će promeniti sredinu.

EPA/OLIVIER ANRIGO
EPA/OLIVIER ANRIGO

Povezane vesti

Mino Rajola je slobodan ponovo da pregovara, kazna je suspendovana pošto se žalio Arbitraži i sada se vraća u posao. Naravno, on je pregovarao preko advokata sa zainteresovanim klubovima, ali je nedostajao njegov nastup, žestina i sposobnost da "ubedi" sagovornika, kako kad je bacio stolicu priliko razgovora sa Vackeom, prvim čovekom Dortmunda.

Epilog je da je Mihtarijan završio u Junajtedu, iz koga se kasnije preselio u Arsenal.

Šta je na stolu ovog leta?

Svakako, najveća imena su Pogba i De Liht.

Što se tiče prvog, teško je očekivati transfer, Real se izgleda povukao, Juventus nema novca, Junajted traži 170 miliona evra, ne prihvata igrače kao kusur, Rajola će ostati bez masne provizije.

Ali, zato će mu De Liht napuniti džepove. Naime, njegov pulen odlučuje između Barselone i PSŽ, Rajola ga gura ka Parizu, za to ima 15 miliona razloga po sezoni, plus, 90 bi dobio Ajaks, Rajola kao posrednik bi dobio pravo bogatstvo.

On je menadžer i Manolasa, koga Roma želi da proda, Juventusu ili nekom engleskom klubu, Grk ima klauzulu od 38 miliona, Rimljani bi pristali na nešto manju sumu, 35, ako Rajola donese ponudu.

Donaruma je sledeći posao, i on može da ode za 60 miliona evra, da li u Junajted ili PSŽ, to zavisi od De Hee. Tu se čeka odluka novih direktora, pre svega Maldinija, kao i trenera Đampaola, ali čini se da je to jedini način da Milan pokrije gubitke.

Pomenimo još da bi Rajola mogao da odvede Bleza Matuidija iz Juventusa, naime, Sari želi drugačiji tip igrača, da je Moazu Kinu napravio novi ugovor sa Juveom, videćemo šta će biti sa Balotelijem, da li bi Breša mogla da bude novi klub, mada male su šanse. Ibra, Romero, Džastin Klajvert ostaju gde jesu, a ako PSŽ istraje kada je Pjanić u pitanju i dovede Bosanca, Rajola bi mogao Veratija da odvede u neki drugi klub i zaradi veliki novac...

Dakle, još jedno leto, Mino je sve bogatiji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke