Rajola spasilac, Simeoneu stiže zamena za Grizmana?

Autor: Stefan Matić
nedelja 23.06.2019.
10:49
Izvor: Sportske.net

Već se mogu očekivati dugi i nategnuti pregovori.

EPA-EFE/EMILIO NARANJO
EPA-EFE/EMILIO NARANJO

Povezane vesti

Antoan Grizman je rešio, ovog leta definitivno napušta "Vanda Metropolitano" stadion, pitanje je samo gde. Kao glavni interesenti su se pojavili Barselona, ali tu je i Mančester Junajted koji svojim novcem može pomoći igračima da zaborave na neučešće u Ligi šampiona.

"Jorgandžije" pred sobom imaju leto rekonstrukcije, pored Francuza izgubili su i veliki broj igrača u odbrani. Kako bi popunili rupu koja ostaje odlaskom najboljeg igrača obratili su se italijanskom transfer-magu, Mino Rajola je krenuo u akciju.

Italijan želi da im dovede svog klijenta iz Napolija, Lorenca Insinjea. Ofanzivni Italijan je bio blizu rastanka sa "San Paolo" sredinom sezonu u januaru, ali je ipak odlučio da nastavi da igra za klub u kojem je ponikao.

Klub iz Madrida je spreman da otvori pregovore sa ponudom od 55 miliona evra, Aurelio De Laurentis visoko ceni svoje igrače, za dvadesetosmogodišnjeg fudbalera je odredio cenu od 80 miliona evra.

Lorenco Insinje

Atletiko će svakako imati novca posle silnih prodaja, pitanje je samo da li Rajola može da nađe zajednički jezik između "Jorgandžija" i neumoljivog De Laurentisa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Crveni Lucifer
Sunday, 23.06.2019
13:13

Napoli pravi tim za napad na skudeto, imaju najboljeg menadzera na cizmi i nema sanse da sad slabe igracki kadar