Rajola se opet oglasio, pogađate o čemu je reč?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 09.07.2019.
13:59
Izvor: Sportske.net

Menadžer prozvao i klub i medije!

EPA/OLIVIER ANRIGO
EPA/OLIVIER ANRIGO

Povezane vesti

Mino Rajola se oglasio nakon optužbi javnosti da Pogba minira atmosferu na startu priprema za novu sezonu kako bi naterao klub da ga proda.

Iz Australije su stigle vesti i snimak, doduše nejasan, njegovog pokušaja da se obračuna sa Lingardom, na sreću, Lindelef je bio na pravom mestu.

"Pogba nije uradio ništa, nekorektno je od javnost da ga na ovaj način stavljaju na stub srama. Ne mora da bude srećan, ali on trenira i izvršava profesionalne obaveze", rekao je menadžer francuskog igrača.

Dodao je da u ovom trenutku i dalje čitava priča zavisi od volje Junajteda.

"Oni znaju već nekoliko meseci da Pogba želi da napusti klub, šteta je što ga nisu zaštitili od napada. Potreban mu je novi izazov, nadam se da će se situacija razrešiti narednih dana na svačije zadovoljstvo.

U ovom trenutku, Pol Pogba je bliži Realu, Zidan pritiska Pereza da plati traženi novac, a Juventus je i poslao ponudu od 130 miliona evra, što nije dovoljno.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Tuesday, 09.07.2019
14:18

130m€ nije dovoljno za ovu prevaru od igrača???!!! A Perez će da plati još više od toga??? 'Oće, kako ne, evo ga trči... a i poznat je po tome što obožava da debelo preplaćuje igrače koliko i da Rajoli puni džepove. :D

avatar
riquelme
Tuesday, 09.07.2019
15:25

Nije poznat po tome ali je potnat po tone da igrac koji kao brend donosi pare je u 90% slucajeva njegov pa makar morao i da pukne mnogo para. A Zidan ce ga dovesti u red, taman ce doci u ekipu gde ima bar 3-4 igraca bolja od njega i 2-3 dominantnija a Zidan je kljuc svega. Istu situaciju je imao u Juveu tako ce biti i u Realu. Kazemiro ce trcati za njega on ce raditi sta mu se kaze, imace ligu 50% laksu tako da ce sve biti potaman. Samo ako ovaj Ole ima bar malo pameti da izvuce Iska i pare ili bar samo Iska.

avatar
MunzeKonza
Tuesday, 09.07.2019
15:52

Slazem se sa tobom, sto je mnogo mnogo je, ali nesto mislim da ce se nekako dogovoriti da Bejl bude deo sporazuma ( nekako ce Bejl pristati ) i da im Perez doplati. Sto je najgore u takvom slucaju mislim da bi lose prosli i Real i MU.