Rajola pronašao klub koji će Baloteliju da ispuni sve uslove

Autor: Aleksa Blaćanin
petak 03.08.2018.
12:28
Izvor: Sportske.net

Igrač želi da promeni sredinu, a Rajola pokušava da mu obezbedi najbolje uslove.

EPA/OLIVIER ANRIGO
EPA/OLIVIER ANRIGO

Povezane vesti

Navijači ga obožavaju, u klubu je najveća zvezda, ali on želi da ode?

Baloteli nije zadovoljan u Nici i želi da promeni sredinu. Pre dve sezone su bili "hit" francuske Lige 1 kada su zauzeli treće mesto na kraju šampionata, a prethodne sezone su praktično razočarali. Poraz u poslednjem kolu od Liona ih je izbacio iz evropskih takmičenja naredne sezone.

Jedan od ključnih igrača je otišao u Fulam kod Jokana, u pitanju je Seri, a drugi, još popularniji želi da napusti klub. Pominjao se Marsej, ali pregovori su stopirani, a i sam Baloteli ne krije da želi da se vrati u Seriju A.

Parma je ozbiljno zagrizla za ovog dvadesetsedmogodišnjeg napadača i želi da ispuni sve njegove uslove kako bi dovela ovog fantastičnog igrača u svoj tim.

Kako prenosi "Gazzetta dello Sport", Parma je čak spremna da mu ponudi i veću platu nego što ima u Nici. Danijele Fađiano se sastao sa agentom Minom Rajolom kako bi porazgovarali o potencijalnom transferu Italijana u klub koji će naredne sezone igrati u najjačoj italijanskoj ligi.

Pored Parme i Marseja, za Balotelija su zainteresovani Borusija Dortmund i Milan, kao i Juventus nakon odlaska Iguaina.

Baloteli je igrao u brojnim klubovima i gde god da je igrao bio je fantastičan na terenu, osim u Liverpulu, tu praktično nije ni dobio pravu šansu, ali Baloteli je poznat kao "luda glava" i kao neko ko je uvek spreman da napravi skandal.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mangus
Friday, 03.08.2018
12:55

Koja je logika da ga hoce juve kad su pokusavali iguaina da se rese

avatar
Kolos
Friday, 03.08.2018
12:44

Nadobijao se on šansi u Liverpulu ali je blejao po terenu. Gol protiv Totenhema mogu izdvojiti i dobro izvođenje penala, za ostalo se i ne sećam.

avatar
Agent Provocateur
Friday, 03.08.2018
12:31

Why always me. Da je znao da mu je to vrhunac karijere drugacije bi se ponasao.