Rajola potvrdio Balotelijev transfer!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 29.12.2018.
11:59
Izvor: Sportske.net

Izgleda da mu neće biti baš po volji, ali je ovo praktično završen posao, mada se igrač nada i dalje povratku u domovinu.

EPA/SEBASTIEN NOGIER
EPA/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Mario Baloteli posle sukoba sa Patrikom Vijeirom napušta Nicu. Rajola je potvrdio da njegov pulen odlazi u januaru, obeštećenje će biti simbolično jer Francuzi žele da se oslobode nezadovoljnog igrača koji će biti slobodan na leto.

Najverovatnija opcija je Fenerbahče, mada bi se super Mario radije vratio u Italiju.

Bolonja koja grca i čeka je teška borba za opstanak će najverovatnije smeniti Inzagija, pominje se povratak Donadonija, videćemo ko će biti novi trener i da li će želeti Balotelija.

Podsetimo, Italijan je odigrao dobro za nešto više od dve godine u Nici, 51 meč, dao 33 gola, ali nikako ne može sa novim trenerom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Žarko Petrović
Saturday, 29.12.2018
22:09

Ako napravi glupost tamo kao sto zna, svasta moze da mu se desi. Turski navijaci su gori od nasih, ne ulaze tamo u svlacionicu samo da samaraju

avatar
RedDevil612989
Saturday, 29.12.2018
14:09

Nikada se nisam radovao necijem neuspehu ali ovi protraceni talenti zasluzuju da im se smejes u lice. Imas talenat, zivis u zlatnom dobu, gledano sa finansijkog aspekta, gde mozes debelo da naplatis svoj talenat a ti tracis talenat na gluposti.