Rajola nudio klijenta Interu, ovog leta se nisu dogovorili, hoće li sledećeg?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 13.09.2018.
12:18
Izvor: Sportske.net

Poznati fudbalski agent je jednog od svojih prestižnih klijenata ponudio upravi "Neroazura".

EPA/OLIVIER ANRIGO
EPA/OLIVIER ANRIGO

Povezane vesti

Kako prenose italijanski mediji, Mino Rajola je tokom leta nudio golmana Pari sen Žermena Alfonsa Areolu nekolicini klubova, među kojima se nalazi i milanski Inter.

Dolazak Điđija Bufona u Pariz naterao je golmana francuske reprezentacije da razmisli o svojoj budućnosti, malo je nedostajalo da pojača Čelsi, ali su se "Plavci" na kraju odlučili za Kepu iz Atletik Bilbaa.

Sada je obelodanjeno da je Areola nuđen i Interu, ali su "Neroazuri" odbili mogućnost da angažuju franucskog čuvara mreže, jer i dalje veruju u Samira Handanoviča.

Ipak, Slovenac ima 34 godine, pa na "Meaci" počinju da razmišljaju i o budućnosti kluba, a Areola im je sada posebno zanimljiv, jer ima ugovor do kraja sezone sa PSŽ.

Ipak, dobre partije 25-godišnjeg čuvara mreže, kako u PSŽ, tako i u reprezentaciji Francuske, promenile su situaciju za momka koji je i ponikao na "Parku prinčeva", pa će ubuduće biti prvi izbor za mesto među stativama "Svetaca", Bufon će za sada grejati klupu u francuskoj prestonici.

To bitno menja situaciju, jer će uprava Parižana najverovatnije, zbog novog raspleta situacije, Areoli ponuditi novi ugovor.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sale Internazionale
Friday, 14.09.2018
20:30

To bi bilo super.

avatar
foreverblue
Thursday, 13.09.2018
14:42

Nisam znao da mu je rajola agent kad ste ga vezivali za čelsi i kad mi je niki spominjao da smo ga hteli, da sam znao da mu je ovaj lik agent, bio bih sigurniji da nema ništa od toga (iako sam već bio siguran da neće doći jer ipak nije za čelsi). Naši ne posluju sa ovim rajolom i ne treba.

avatar
NikkiCFC
Thursday, 13.09.2018
21:57

I ja sam sad to saznao za Rajolu pa je 100% to razlog. Jer 35 za Areolu je bolja opcija od 80m za Kepu ali sad je sve jasno.

avatar
Anonymous Official
Thursday, 13.09.2018
14:30

Handanovic je kvalitetan bez obzira na svoje godine ali treba razmisljati i o buducnosti

avatar
No rules
Thursday, 13.09.2018
14:05

...Paljuka, Toldo, Cezar, Handa- sa golmanima nismo grijesili!

avatar
Pic.usti zamugljao!
Friday, 14.09.2018
08:46

Paljuka,Peruci,Toldo...