Rajola našao način, navijači Juventusa se mole da je istina!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 28.05.2018.
16:21
Izvor: Sportske.net

Ovo bi za njih bio veliki trijumf, pravi zemljotres...

Twitter
Twitter

Povezane vesti

Mino Rajola pokušava da izboksuje transfer Pola Pogbe.

Problem nije obeštećenje, navodno bi Juve samo platio ono što je Junajted uložio u Francuza, već Pogbina plata.

Ali, plan je sledeći, sponzori bi nadoknadili sumu Pogbi, pa bi Juventus mogao da ga načini najplaćenijim igračem u Italiji, a da on zadrži oko 13 miliona evra koje dobija na "Old Trafordu".

Murinjo ne želi da ga proda, ali italijanski mediji podgrevaju priču time da Pogba hoće da ide i da će učiniti sve da se vrati u bivši klub.

Juventus je doveo Emre Džana, Kaldaru, Spinacolu, ovih dana stižu Perin i Darmijan, a očekuje se još pojačanja u veznom redu i eventualno napadač.

Navijači su itekako zagrejani za Pogbin povratak, oni veruju da bi u klubu u kome ga obožavaju bio onaj stari i da bi se idealno uklopio.

No, i dalje sve ostaje u domenu spekulacija, sam Pogba je neodređen, međutim mediji u Engleskoj kažu da je istina da bi se radi vratio u Juventus, što podrazumeva da osim Freda, Murinjo dovede i Milinković-Savića.

Ako to učini, uz Matića i Ereru, sigurno da bi Pol Pogba bio prekobrojan, a Junajted bi završio čišćenje Rajolinih igrača iz ekipe, pošto je otišao Mihtarijan, a Lukaku je promenio menadžera, pa je uz Pogbu ostao samo rezervni golman Romero.

Inače za razliku od Vidala koji želi da se vrati, kao i Morate, navijači nisu oduševljeni, ali što se Pogbe tiče, bio bi dočekan ovacijama...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

22 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slaninar94
Wednesday, 30.05.2018
11:42

Pogba je brend, bice zamenjen sa SMS-a samo ako racunica pokaze da od Sergeja mogu vise da izvuku, sto je apsurd. Matic kod MO nedodirljiv, Fred je treci igrac na sredini. Herera savrsena rotacija plus MC TOMINAY koga svi zaboravljaju, a klub je pokazao da racuna na njega kao buducnost. Decko je klasa i Britanac, sto je njima najvaznije.

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 30.05.2018
02:25

Nema od toga nista ne znam samo ko gura tu pricu United ga se nece odreci jer ima novac nije mu potreban jer su dovoljno Bogat klub a SMS ako dodje to samo moze da znaci da ce igrati sa Matićem i Pogbom u veznom redu a Fred je za rotaciju jer idu Fallini i Carrick

avatar
Аполо
Tuesday, 29.05.2018
21:06

Matic, Erera, SMS i Fred taman, Pogba neka se unovci i dovesti levog beka i stopera. Koliko god da je Pogba dobar igrac, svoju igru je izgradio u Juventusu, u MU uopste ne dolazi njegov potencijal do izrazaja, ali to je isto tako Murinjova krivica jer ne ume da izvuce maksimum iz igraca.

avatar
Alex#10
Tuesday, 29.05.2018
16:19

I sad kao Juve nema novca da dovede SMS-a (bar tako se konstantno pise) a sa druge strane ima novca da vrati Pogbu (gde se takodje pise da bi Juve samo platio ono sto je Man Utd ulozio). Ne znam ko je ovde lud ali koliko ja znam tu se radi o jako slicnim ciframa. Pa mi nije jasno kako za jednog nema novca a za drugog ima. Razlika je mozda u 10mil max 15mil, a ne verujem ni da je tolika.

avatar
BenkovackiManitas31*
Tuesday, 29.05.2018
02:00

Prodajom Pogbe Junajted bi priznao apsolutni poraz transfer politike i zato to nece napraviti. Plus naci veznjaka koji je dobar a Pogba to ipak jeste, u danasnje doba je jako tesko ako neces platiti masnu lovu za to. Ne ide Pogba nigde bar jos jednu sezonu

avatar
Marko 90
Tuesday, 29.05.2018
00:24

Pogba ima platu oko 17m evra, I koliko pisu mediji na cizmi spreman je da se odrekne 5m da bi igrao za juve... U juventusu najveca plata je 7.5m I ima je Higuain drugi je Dybala sa oko 7m

avatar
neme
Monday, 28.05.2018
22:04

daj boze eto njima sms a pol ce da bude ono sto je bio masina

avatar
Petar Pan
Monday, 28.05.2018
20:54

Ne bi menjao Pogbu za SmS -, Pogba je mnogo bolji igrac . Covek je imao losu sezonu i opet je nakupio 12 asistencija a pritom nije igrao 10 ak utakmica .

avatar
Navijač Juventusa
Monday, 28.05.2018
20:14

Vidala ne bih bas voleo da vidim nazad jer je skup i problematican, Morata je malo kvarno otisao (mogao je da ostane samo da odbije Real, a opet je otisao), a Pogba je bio prodat da bi se osvezila ekipa. S razlogom ga navijaci i dalje vole, lose bi bilo zrtvovati Dibalu zbog njega, kao pre par godina.

avatar
Devil born 1878
Monday, 28.05.2018
18:40

Izdrzi jos ovu sezonu pa kad ode Murinjo sledece bice ti kao onaj u Juventusu, jedan od najboljih

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Monday, 28.05.2018
17:40

Nisu odusevljeni, ali bi bio docekan ovacijama.

avatar
rossonero_t
Monday, 28.05.2018
17:05

Svi pocinju polako da ciste svoje ekipe od Rajolinih igraca.

avatar
Adi237
Monday, 28.05.2018
20:50

Pa i treba ocistiti covjek nije normalan ni jedan klub gdje ima svoje igrace nije miran unosi nervozu i nemir u tim...ovo sa pogbom nije ni do Mourinja niti do bilo cega sportskog vec cinjenica da je Sancez placeniji od njega a ovaj Pogbin agent odma trazio i povisicu za pogbu samim time unjeo je nemir u samog igraca jer kad ti se agent nateze sa klubom ne moze biti dobro a po najmanje za igraca. Vidi sta radi u Milanu sa Donarumom ubi decka u psihu a kad takvom mladom decku utuvis da je neka zvjezda naraste ego nenormalan i citav tim destabilizuje jer svi onda mogu traziti povisice ili traziti transfer... ovi agenti su zlo fudbala.

avatar
rossonero_t
Tuesday, 29.05.2018
01:15

Upravo, sve si napisao.

avatar
Bidza i Tridza
Monday, 28.05.2018
16:57

Al obavezno da se ubaci klauzula da mozemo da ga vratimo za 220 miliona kad proigra...

avatar
Adi237
Monday, 28.05.2018
16:49

Pa ni navijaci junajteda nebi imali nista protiv ovog SMS i Fred za Pogbu i Fealinija. Jos stoper po mogucnosti Tobi A..i dva beka kao i desno krilo..(De Hea-Toby Alderweireld-Bai-J Cancelo-Sandro-Matic-Sms-Fred-Sancez-Bejl(Malkom)Lukaku. Da jos dodam oficijalni fotograf Craig Norwod je zapratio Freda na instagramu a kada je to uradio i sa svim drugim igracima Sancezom,Lukakuom itd zavrsili su u Junajtedu. On je prvi tim pracenjem potvrdio transfer Sanceza u junajted tako da je on pouzdaniji nego bilo koji novinar sto izvjeati jer on ih i slika za klubske potrebe. Po ovome sa Fredom je gotova stvar i dolazi u junajted.

avatar
MalaSkoljkica
Monday, 28.05.2018
19:46

Junajted bas zbog toga ovih godina i propada, samo dovodi nove igrace, nudi astronomske plate . Pogledaj ove godine, umesto da sansu dobiju Martial, Rashford, dovodi se marori Sancez koji je raspad, I onda naravno nezadovoljni mladi igraci idu. Al to je problem sa Murinjom, citam potpisao produzetak ugovora na 3 god...

avatar
Adi237
Monday, 28.05.2018
23:14

Zadnja info da Mou nece pustiti marsijala da ide i da ce imati ulogu vaznu u timu..on moze igrati lijevo krilo a sancez desno,rashword moze biti zamjena za lukakua.. kriticna nam je pozicija bekova kao i sredina..koliko sam vidio.fred je gotova stvar ostaje da se vidi ako pogba ide dolazi Sms..ako je neko nezadovoljan moze ici ,nezadovoljni igraci ne trebaju ni jednom timu.

avatar
NikkiCFC
Monday, 28.05.2018
19:57

Dodao si 6 igraca u prvih 11. Svaka cast!