Rajola najavio "bombu", četiri kluba u igri!

Autor: Milovan Longinov
sreda 09.05.2018.
11:40
Izvor: Sportske.net

Vreme je za nove izazove, a kada iza svega stoji Mino Rajola, biće ovo dugo leto.

screenshot - Youtube.com
screenshot - Youtube.com

Povezane vesti

Štoper Ajaksa Matijs de Liht spreman je da napusti holandski klub ovog leta, najavio je jedan od njegovih zastupnika Mino Rajola.

Kako prenose holandski mediji, De Liht želi nove izazove, ima ponude brojnih velikih klubova i teško da će ga Ajaks zadržati do narednog leta.  

Rajola, koji se pridružio Beriju Hulšofu u zastupanju De Lihta, već je saopštio direktorima Marku Overmarsu i Edvinu van der Saru odluku o potencijalnom odlasku.

List De Telegraf je otkrio imena četiri kluba koji prate De Lihta, a to su - Barselona, Bajern Minhen, Mančester siti i Totenhem.

Ajaks bi pustio De Lihta, ali ne za manje od 50 miliona evra, što ne predstavlja problem ni za jednog od pomenutih klubova.

Videćemo ko će dati više i ko će biti uporniji, odnosno kome će De Liht biti najpotrebniji...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mino Rajola
Wednesday, 09.05.2018
16:16

Ovo znači da će u neki peti klub.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 09.05.2018
14:40

18 godina mnogo je mlad stoper za englesku. Neka ide u Barsu ili Bajern tamo u 90% utakmica moze da se razvija jer mogu komotno sa drugim timom.

avatar
Malo veliki covek
Wednesday, 09.05.2018
13:02

Totenhem mu je najbolja opcija za dalji razvoj, Bayern mu je takodje dobra opcija za razvoj (ima od koga da uci, ali tesko da ce se naigrati u prvim sezonama) i odlicna za trofeje. City mislim da mu ne bi prijao Pepov rezim, a Barselona je u rasulu realno (dobri su, ali ti ljudi samo pucaju transferima i nikome ne daju ni prostor, ni vreme, vec hoce odmah novog Mesija, Iniestu ili Xavi-a (Da, znam da je stoper De Liht) ).