Rajola na "Old Trafordu", novi ugovor ili transfer?

Autor: Stefan Matić
petak 06.09.2019.
22:55
Izvor: Sportske.net

Italijan došao da rešava sudbinu svog najskupljeg klijenta.

EPA-EFE/Alessandro Di Marco
EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Povezane vesti

Pol Pogba je bio na korak od napuštanja svog Mančester Junajteda. Igrač je navodno bio spreman da pojača tim svog sunarodnika, Zidan i Real Madrid su bili glavni takmaci za potpis Francuza, ali su "crveni đavoli" ipak tražili previše novca te su se Madriđani povukli.

Po pisanju engleskih medija Mino Rajola, jedan od najboljih svetskih fudbalskih agenata je u Mančesteru.

Ipak razlog njegove posete nisu pregovori oko Pogbinog odlaska već ostanka. Navodno su krenuli pregovori Rajole, Pogbe i čelnika Junajteda oko produžetka ugovora veznog igrača. Rajola želi povišicu od četiri miliona evra za svog klijenta, te bi plata bivšeg kapitena Junajteda skočila sa sedamnaest na 21 miliona evra.

Pogba

Francuz ima još dve godine ugovora sa "crvenim đavolima", čelnici Junajteda imaju opciju produžetka na još jednu, ali trudiće se iz svih snaga da smanje nezadovoljstvo svog ponajboljeg igrača. Izgleda da je novac za sada jedina opcija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Sunday, 08.09.2019
09:36

Nikako produzetak ugovora, samo prodaja u januaru.

avatar
Paklena pomorandza
Saturday, 07.09.2019
13:30

Komedija od kluba.....na zalost...to je "moj" Junajted sada!!!

avatar
Nemanjici
Saturday, 07.09.2019
08:40

Moze. Ako pokaze boljitak i ozbiljnost u igri. Dao bi mu i 5mil povisicu ali da zavisi od partija koje pruza. Ako se dokazes ostvaris povecanje ako ne nema nista.

avatar
riquelme
Saturday, 07.09.2019
00:42

Ako, ako... Samo ih šišaj kada nemaju herca da pedaliraju prepotentnog prosecnog igraca ako oko sebe nema 2 majtora A klase. A ako imas 2 majstora A klase onda je i moja baba profi veznjak. Propustise Fernandesa, trosi lopte veliki znalci skauti. Je l' trosi lopte isto kao i sto je De Liht sklon gojenju zbog genetike, neka bude tako... Je l' Eriksen ima previse plavu kosu pa se ne slaze sa novim dresovima??? Lukaku im ne treba jer Boze moj nema sanse da se jedini ostali spic povredi? Sesenjon za 30 ili A. Sandro za 60 je mnogo, pa to sta ce im kao da je moguce da se Luk So povredi pa ostanu na levoj strani sa Jangom koji je generalno bio krilo ali covek ima 35 sta ce... T.Menije im ne valja za 35, prvi bek Belgije moze da igra napred-nazad do sutra, Z. Feliks je skup ima veliki otkupnu klauzulu, on je mlad a sto ce biti nova majarena moze da igra i 10-ku i krilo i rola kao nenormalan nema veze kupicemo ga posle za 180. Ostalo je jos da vam pobegnu Sanco, Medison, Aldervil, Bejl, Neves, Čivel, Dembele i da prodate De Heu i dovedete nekog golmana iz Cempiosipa i pobedili ste... I ovako je pitanje da li ce da budu u 6. Deri Rajola kada imas koga...

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Friday, 06.09.2019
22:58

Pa drugacije ne mogu da zadrze igraca osim uz pomoc novca...ta "velicina" kluba vise ne igra ulogu