Rajola dobio poruku, Pogba je u nevolji!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 22.12.2019.
12:06
Izvor: Sportske.net

Od plana nema ništa, propale su nade, šta će sada učiniti kontroverzni menadžer?

EPA/OLIVIER ANRIGO
EPA/OLIVIER ANRIGO

Povezane vesti

Real Madrid je razgovarao sa Minom Rajolom, ponovili su stav, nema šanse da kupe Pola Pogbu u januaru, ali ni da plate to što Junajted traži.

Stvari sada deluju bolje za Madriđane, Pogba im nije potreban, pa i ako ga Zidan želi, u ovom trenutku je nerealno da Francuz promeni klub. Prvi je problem obeštećenja, drugi to što Perez nije voljan da ulazi u dilove sa Rajolom, a treći što je Eriksen mnogo jeftini.

Fede Valverde igra fantastičnu sezonu, on, Kazemiro i Kros su formirali trio na sredini, veliko je pitanje gde bi se Pogba tu uklopio. Dodajmo i to da velika želja ostaje Mbape i da Real neće imati novca za druga pojačanja.

Ovo stavlja Pogbu u neugodnu situaciju, Juve ga želi, ali oni hoće da vrate ono što je Junajted uložio u povratak Francuza, ni cent više. Klub bi u junu mogao da plati nešto više od 100 miliona za Pogbu, ali bi i Francuz morao da smanji platu.

Pogba ne igra već tri meseca, samo šest mečeva je sakupio ove sezone, u Engleskoj veruju da je Francuz na izlaznim vratima, da pokazuje svojim gestovima da želi da ode, ali neće uspeti u tome.

Ugovor će mu automatski biti produžen do leta 2022. ali pitanje je koliko ovako nezadovoljan koristi Mančester Junajtedu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke