Rajola dobio cenu, vredi li Pogba ovaj novac? Šta Junajted neće prihvatiti?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 16.04.2019.
09:31
Izvor: Sportske.net

Francuz mora da se izjasni oko ponude za novi ugovor, ali ne samo to, cena se zna i nema odstupanja. Hoće li Rajola izdejstvovati transfer?

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Mino Rajola je saznao cenu, naime u razgovoru sa direktorima Junajteda poručeno mu je da Pogba može da ide, ali za 150 miliona evra.

Priča se da Francuz želi da se pridruži Zidanu, ali da mu Junajted nudi veliki ugovor i kapitensku traku da ostane na "Old Trafordu".

Suma nije takva da Real ne može da je plati, ali sa druge strane, Englezi neće prihvatiti nikakvu razmenu u kojoj je Bejl procenjen na 100 miliona evra.

Jer, jednostavno, ne vredi toliko, u odnosu na status koji ima trenutno u Realu.

Sinoć je protiv Leganjesa ušao desetak minuta pre kraja umesto Asensija, gotovo da nije pipnuo loptu, Zidan smatra da je Velšanin nespreman i čini se da bi želeo da Bejl napusti klub.

Problem je naravno u plati od 15 miliona evra i ugovoru do 2022. Britanac bi eventualno prihvatio da ode u Junajted, ali, teško da će biti deo paketa za Pogbu, klubovi ne mogu da se usaglase oko procene.

Drugih opcija Bejl nema, ne želi u Pariz, a za Juventus je preskup, takođe, priče o Bajernu nisu realne, Bavarci razmišljaju o mlađim igračima.

Inače, Junajted će na kraju sezone tražiti od Pogbe da se izjasni, neće dozvoliti da čitava priča bude prenesena u avgust jer žele da nađu zamenu i što pre formiraju tim...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Tuesday, 16.04.2019
17:26

Neka dadnu Kroosa i Isca u zamjenu.

avatar
Nemanjici
Tuesday, 16.04.2019
13:16

Tako je bre...Nece tamo neki Rajola i cirkuzant Pogba da ucenjuju Man Utd. Veliki Man Utd. Odluci se bato, ili igras PL i cvrst fudbal, zalazes se, trudis, vodis ekipu po kisi i blatu ili idi u marketing agenciju kod Pereza, pa ta se lickaj svaki dan i namestaj kosu gelom.

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 16.04.2019
15:45

Kada vidis plate u Junajtedu jasno ti je da njih ucenjuje ko stigne...

avatar
Misosesic
Tuesday, 16.04.2019
11:58

Da budemo realni Bejl vredi 50 miliona a Pogba jedno 80.Ni Realu ni UTD-u nisu u interesu nezadovoljni igraci tako da bi trampa možda bila i najbolje rješenje.A 150 miliona za Pogbu neće niko platiti.

avatar
Wolverine
Tuesday, 16.04.2019
10:55

Pogba realno vrijedi, kad se uzme u obzir inflacija i pumpanje novca, jedno 70 miliona. Prvo: konstantnost 0. Drugo: karakter 0. Treće: mentalna stabilnost 0. Četvrto: liderstvo 0. Ima sve predispozicije da bude jedan od najboljih na svojoj poziciji, ali... Njegov aganžman je mačak u džaku. (da bar bude mačak)

avatar
MANUTD
Tuesday, 16.04.2019
19:01

Svasta, na osnovu cega ti zakljucujes njegovu konstantnost? Ne postoji igrac koji je konstantan poput Mesija i Ronalda. Samo sto se sada svaka Pogbina utakmica bez pogotka i asistencije racuna kao nekonstantnost. Sta znas o njegovom karakteru? Procitao si u novinama o tome? Mentalna stabilnost? Nisam znao da je kod tebe isao na razgovore... Liderstvo 0? Opet izvuceno iz novina?

avatar
Wolverine
Wednesday, 17.04.2019
06:35

Ne čitam novine uopšte. Samo pogledam utakmicu i sve mi je jasno. Nije on dostojan Junajteda. Nije Fergi njega slučajno "greškom" prodao.

avatar
JC\'90
Tuesday, 16.04.2019
10:24

Ako prodaju Pogbu neka dovedu Rajsa i Ndombela, mada mislim da bi se Auar jos bolje uklopio.