Rafinja pred teškim izborom!

Autor: Aleksa Blaćanin
ponedeljak 13.08.2018.
15:50
Izvor: Sportske.net

Inter nije završio prelazni rok, a ima još par dana da dodatno pojača tim, iako su već dosta toga uradili u ovom prelaznom roku.

EPA-EFE/Armando Arorizo
EPA-EFE/Armando Arorizo

Povezane vesti

Inter ima vrlo dobar prelazni rok, definitivno će ovaj tim izgledati bolje od onog iz prošle sezone, makar na papiru. Tim iz Milana želi da nastavi poteru za Juventusom, a u tome bi mogao da im pomogne dobro poznati fudbaler.

Nisu doveli Vidala, jasno je da ne mogu da dovedu Modrića, pa sada svim silama kreću po Rafinju.

Rafinja je bio na polugodišnjoj pozajmici u Interu, a oni sada žele da otkupe njegov ugovor.

Dvadesetpetogodišnji vezista je dobio nekoliko ponuda, a najbitnija je upravo ona koju je poslao italijanski klub, kako prenosi Mundo Deportivo.

Tim iz Milana je zadovoljan kako je Rafinja igrao u njihovom dresu, ali Barselona će morati da smanji zahteve ukoliko želi da proda ovog igrača. Barselona je na početku leta tražila 40 miliona za ovog fantastičnog igrača.

Bilo bi ovo odlično pojačanje za kraj prelaznog roka, a na igraču je da prelomi, ukoliko odluči da pređe u Inter, Barselona bi verovatno smanjila svoje zahteve.

Barselona je sinoć osvojila Super kup Španije, a Rafinja je igrao 45 minuta u meču protiv Sevilje, koji je aktuelni šampion dobio sa 2:1.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Tuesday, 14.08.2018
18:38

Da je fantastican toliko Inter bi ga odmah kupio ili neko drugi platio za njega tih 40mil

avatar
Oldboy
Monday, 13.08.2018
17:51

U Interu će biti standardan 70%, a u Barsi sumnjam

avatar
Oldboy
Monday, 13.08.2018
17:40

I Keita je potpisao

avatar
_mladenq
Monday, 13.08.2018
16:44

A nek ide vise, ja bih ga dao i za 20mil, teski prosjek od igraca, desnu nogu ko da nema.

avatar
Brazilero11
Tuesday, 14.08.2018
04:08

Vidim po komentarima da si navijac Barselone ali jos nijedan komentar nisam vidjeo da ti pohvalis nekog "naseg" igraca, nijedan ti ne odgovara, pa ne moze svako biti Cavi i Iniesta, ne bi ni oni bili toliko dobri da si ih ti tako osudjivao, svako zasluzuje priliku a podsjecam te da je ovaj momak imao lom noge.

avatar
Brazilero11
Wednesday, 15.08.2018
04:19

Ne mislim generalno ti ili ja, mi smo skroz nebitni u ovoj prici nego kazem nisu ni oni blistali na pocetku karijere i mnogo odskakali, maltene dok nije Gvardiola dosao Cavi i Iniesta su bili malo iznad prosjecni igraci, a onda postali vjerovatno najbolji vezni duo u istoriji fudbala. Mene se niko od ovih igraca nabrojanih ne svidja ali najtezi fudbal se igra u Barseloni i svi ocekujemo da budu novi Cavi i Iniesta jer su oni postavili neke nevjerovatne standarde a to je tesko izvodljivo. Meni se konkretno Rafinja ne svidja kao igrac i slazem se s time sto si rekao a samo sam primjetio ne samo kod tebe nego i kod ostalih, ne valjaju nam ni Rakitic,Suarez,Pike,Dembele,Roberto......Na svakog se zalimo, doduse pretpostavljam da su to ovi mladji razmazeni navijaci ali mi se cini da si ti stariji pa zato se zacudih.

avatar
_mladenq
Tuesday, 14.08.2018
13:41

Ne bi Iniesta i Xavi bili toliko dobri da sam ih JA osudjivao? :D
Sto se tice hvaljenja pa ja konstantno pisem da je Semedo masina nad masinama i da je Valverde idiot sto daje prednost S Robertu, iako mi je i Roberto dobar ali naravno u vezi, a sto se tice ostalih, pisem po zaslugama. Nisam sigurno Albu nikad pljuvao ili Buskeca, ali nisam ni toliko slijep da govorim kako su jedni Rafinja, D Suarez, Gomes, Pako dobri i da im se treba pruziti prilika kada su dobili MILION prilika i uvijek bili ocajni ili u najbolju ruku jedva prosjecni, a oko Rafinje posebno nema potrebe da se lazemo, on je mozda ok igrac za tako recimo Inter sad kakav je, ali nikako kalibar za Barsu.

avatar
JC\'90
Monday, 13.08.2018
16:19

Po meni je bolje da prodaju Rakitica i Denisa Suareza nego Rafinju.
Artur, Vidal, Rafinja, Kutinjo. Odlicnan izbora za vezni red.

avatar
_mladenq
Tuesday, 14.08.2018
02:19

Sva trojica su vala ocaj teski.

avatar
Barca4ever
Monday, 13.08.2018
16:12

Bolje mu je da ode. On je vise krilo a ne veznjak a to u Barsi nece igrati.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Monday, 13.08.2018
16:05

Kako on moze biti fantastican igrac