Raduj se Partizane, Inter i Murinjo na pragu dogovora!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 25.09.2020.
11:49
Izvor: Sportske.net

Izgleda da će na kraju svi biti zadovoljni, pa i u Humskoj gde nemaju baš mnogo razloga za radost posle ispadanja iz Evrope...

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Izgleda da su Inter i Totenhem sve bliži sporazumu, naime, Milan Škrinjar je sada blizu odlaska u PL. Iako je bio simbol tima, dolaskom Kontea se sve promenilo. Naime, u 3-5-2 formaciji se nije najbolje snašao pa bi za sumu između 50 i 60 miliona sada mogao da napusti klub.

Ako se transfer ostvari, lista zamena se sastoji od tri imena. Prvo je Nikola Milenković, on je prioritet Kontea, ali će Inter probati da smanji sumu od 40 miliona evra, možda ubaci i nekog igrača u posao. Alternative su Smoling koga Roma nije otkupila od Junajteda i talentovani Turčin Ozan Kabak iz Šalkea.

Milanu bi u slučaju da gradski rival dovede Milenkovića, ostao Nastasić, jer Šalke mora da prodaje igrače pošto je u lošoj finansijskoj situaciji.

Kabak je skup, pa je Milenković realnije rešenje kome se nada i Partizan, pošto bi mogao da uzme par miliona evra po dogovoru o procentima koje ima sa Fiorentinom.

Konte i dalje želi Kantea iz Čelsija, ali mora da proda Eriksena ili Brozovića. Za Danca nema ponuda, a i skup je, oko 50 miliona, praktičmo je propustio proleće, što se Hrvata tiče, on košta tridesetak miliona evra, dosta klubova ga hoće na pozajmicu sa otkupom, ali je Interu potreban novac.


baner

Stići će Darmijan iz Peruđe, Barsa pokušava poslednji napad za Lautara, ali čini se da je već kasno, da Konte ne može da dovede pravu zamenu u napadu, osim eventualno Džeka koji mu je bio pik prošlog leta.

Najverovatnije, sve ostaje isto, osim što bi štoper mogao da stigne umesto Škrinjara, a Kante će verovatno ostati san.

Podsetimo, stigli su Hakimi, Kolarov, otkupljen je Sančez, doveden Vidal, vraćen mladi Pinamonti koji će biti četvrti špic u rotaciji.

Oslobodili su se godina, Ranokija će u Đenovu, Borha se kao slobodan igrač vratio u Fiorentinu, a Vesino ima ponudu Napolija, no Inter traži oko dvadesetak miliona. I na kraju, Asamoa je otpisan, kao i Naingolan, dok bi povratnik Perišić mogao da dobije još jednu šansu. Vratio se i golman Radu koji će biti alternativa za sjajnog Handanovića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zoran Krstin
Friday, 25.09.2020
18:50

Želeli bi da zarade na Eriksenu, a nije odigrao ... pa skoro ništa ...

avatar
Kori Volden
Friday, 25.09.2020
13:43

Raduj se partizane, sad ce u ling longu Tatko dobijati penal svako kolo kao kompenzaciju za Sarlou !

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Friday, 25.09.2020
13:14

Kako je ono netko od interista napisao Borha Valero i Vesino umjetnici s loptom !

avatar
Oldboy
Friday, 25.09.2020
12:57

Kandreve se oslobodili isto

avatar
Amalainter
Friday, 25.09.2020
12:42

A Darmijan dolazi iz Perudje.. 😂 😂

avatar
Gile sile pravi
Friday, 25.09.2020
12:37

Interu je prijoritet Kante, ako prodaju Skrinjara te pare ce uloziti u Kantea, ne zrtvuju oni Skrinjara zato sto smatraju da je Milenkovic bolji igrac pd njega, Konte racuna na Skrinjara, ali bi on voleo da dobije Kantea, A kako bi dobio Kantea mora da proda jednog kapitalca to bi mogao da bude Skrinjar - to ujedno znaci ako Konte proda slovaka to ce biti samo radi Kantea a ne zbog kupovine Milenkovica, oni ce da pozajme Smolinga sa obazenim otkupom na kraju sezone, u koliko se nista ne desi od ovoga Konte ce biti zadoviljan sto mu Skrinjar ostaje jer nije dobio Kantea, Konte je ujedno zrtvaovao Godina kako bi dobio Vidala, nije se on odrekao Godina zato sto nije racunao na njega, nego su mu ovi rekli jedan odlazi jedan dolazi na njemu je bilo da bira, hoce li da zadrzi Godina ili dovede Vidala, sad je ista prica hoces Kantea onda mora Skrinjar da ode

avatar
Mare91Inter
Friday, 25.09.2020
13:47

Ok druže zvuči kao vrlo logično ovo što pričaš osim jednog detalja.... čovek prodaje 2 štopera da bi doveo 2 vezna a odbranu će da mu čine veterani Kolarov, Dambrozio i Smoling ?
Taj potez je klasičan pucanj u nogu a na sredini terena trenutno imaju 8 igrača Kante bi bio deveti.

avatar
Zoran Krstin
Friday, 25.09.2020
19:08

Gile sile pravi ... Kante nije na prodaju, barem ne po ceni koju Inter u ovom trenutku može da plati.