Radno na "Meaci", ugovori za dvojac, spremili i 40 miliona za prvo pojačanje!

Autor: Nikola Miloradović
subota 18.04.2020.
19:41
Izvor: Sportske.net

Inter se bacio na posao.

EPA/DANIEL DAL ZENNARO
EPA/DANIEL DAL ZENNARO

Povezane vesti

Kako prenose italijanski mediji, uprava Intera već neko vreme radi na novim ugovorima za štoperski tandem De Fraj - Škrinijar.

Holanđanin i Slovak su privukli pažnju klubova iz Premijer lige, to ga su svesni u Milanu i žele da se obezbede tako što će obojici ponuditi nove saradnje, jasno, sa boljim uslovima.

Navodno je sa Škrinijarom već postignut dogovor i pored činjenice da njegova aktuelna saradnja sa "Neroazurima" ističe tek leta 2023. godin, dok je De Fraj i pored interesovanja iz Premijer lige spreman da ostane na "Meaci", iako je i on vezan ugovorom do još tri godine.

Dakle, čini se da su nadomak završavanja važnog posla i vezivanja dvojice prvotimaca na duže staze, a planiraju u Interu uveliko i naredni prelazni rok.

Navodno su predsednik kluba Stiven Žang i izvršni direktor Bepe Marota procenili situaciju i postigli dogovor, spremni su da odvoje najveći deo budžeta za angažovanje Sandra Tonalija.

Navodno su već spremili ponudu od 40 miliona evra, kako bi pobedili veliku konkurenciju u borbi za njegov potpis.

Bonus

Tonalija prate i Juve i Milan, šuškalo se da "Rosoneri" imaju prednost je Tonali njihov navijač od malih nogu, ali je opšti utisak da su Juve i Inter, kao timovi u daleko boljoj situaciji u ovom trenutku, ipak favoriti za potpis talentovanog veziste.

"Neroazuri" bi tako da pobede konkurenciju i što pre završe posao, videćemo da li će 40 miliona evra zadovoljiti upravu Breše.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Axel
Tuesday, 21.04.2020
14:17

ma Tonali ide u Juve

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Sunday, 19.04.2020
00:08

Ovaj Conte uzalut trosi pare a i sam zna da titule pored Juvea nikad vidjeti nece, blizi joj je Lazio ove godine nego Inter.

avatar
Mirjevac
Saturday, 18.04.2020
20:01

Hahaha, Inter ce da odvoji vecinski deo budzeta za vezustu Tonalija iz Brese, pa koliki mu je to budzet kad odvaja vecinski deo od 40 milioma? Mnogi navijaci intera kazu da inter ima para i da on nemora da prodava Lautera, koje su bre to pare kad je vecinski deo 40 miliona? Inter je u slaboj finansijskoj situaciji, to svi znaju! Zato je bolje da Inter zameni Lautera ta ona cetri iz barce i da dibije deo novca, posto se zna da interu trebaju dobri igraci, a svi znamo da su ovi barcini igraci dobri!

avatar
petar8
Saturday, 18.04.2020
20:40

Veci nego sto ga ima tvoja propala barca hahahahhahahah...

avatar
Mirjevac
Saturday, 18.04.2020
22:27

Na primer Barca ima pare, posto kupuje i Lautera i Nejmara i jos nekog beka! barca je prodala nejmara pre tri godine i kupila dav skupa igraca, to znaci da se nije otrosila, jedino za Grizmana sto je platila 120 miliona, to je jedini barcin trosak nakon tri godine! Zato barca ima pare, cak moze i za kes da kupi Lautera, ali barca hoce trampu zna da interu trebaju dobri igraci a ona ima, zato ona nudi trampu i naravno jos i pare! Eno Vidala traze vise klubova, cak i seik koji ce da kupi N. Kastel, i trazi ga i M. Junajted, to znaci, da ce Vidal otici za dobre pare! A ima barca jos puno igraca za prodaju posto ona proizvodi igrace!

avatar
petar8
Saturday, 18.04.2020
20:50

Jesi ti Mirjavec uopce zavrsio osnovnu skolu?! Interov igrac se zove Lautaro Martinez a ne Lautar kao i prijasnjim komentarima i ne Lauter ili kako vec ti zo uspijes naslovkat

avatar
RocknRolla
Saturday, 18.04.2020
19:52

40 miliona jedino ako ponude i nekog igraca Bresi.