Radamel Falkao je 'Đavo'!

  • Autor: Đorđe Đokić

  • 01. septembar 2014.

  • 11:40

  • Izvor: Sportske.net

  • facebook
  • twitter
  • email

Ni Real, niti Juventus, a ni Mančester Siti. Kolumbijski Tigar je završio u Mančester Junajtedu.

Radamel Falkao je 'Đavo'!
Sinoćnje informacije koje su preneli prvo francuski, a zatim i skoro svi ostrvski mediji, da je Junajted uputio zvaničnu ponudu za Falkaa su unele novu pometnju oko transfera kolumbijskog Tigra.

Ko su zainteresovane strane?

U ovom trenutku se zna da ga žele Real Madrid, Juventus, Mančester Siti, Mančester Junajted i Arsenal.

Ako je verovati Vengeru Arsenal nema novca za ovaj transfer.

Real Madrid je upravo doveo Čičarita, ima Benzemu i pitanje je da li su još u igri i pored toga što su do pre dva dana bili favoriti za njegov potpis.

Juventus nema novac da se takmiči sa klubovima iz Mančestera, oni su ga želeli na pozajmicu, ali su odavno odustali.

Ostao je Mančester. Plavi ili crveni deo?

Siti je pre nešto manje od 48 sati ušao u priču. Oni imaju problem sa finansijskim fer plejom. Moraće nekog da prodaju, a na spisku su Negredo, Nastasić, Ričards... Oni žele Falkaa na pozajmicu, hoće da plate 20 miliona za sezonu, sa pravom otkupa, ali ih muči finansijski fer plej.

Tu je Junajted u prednosti.

Spremni su odmah da plate punu cenu, to bi moglo da donese prevagu. Nije jasno šta će im Kolumbijac jer im u napadu ne leži najveći problem tima, ali posle odlaska Ćičarita, ukoliko Velbek ode iz kluba (Falkaov dolazak svakako znači da ide) i ukoliko Van Persi ode na operaciju, onda praktično Junajted ostaje u špicu samo sa Runijem. To već ima logike.

Kako španski AS nezvanično saznaje, Radamel Falkao je dogovorio sve sa Junajtedom i potpisaće ugovor na 4 godine sa ovim timom za sumu od 65 miliona evra.

Informaciju je potvrdio i renomirani Skaj Sport, koji ipak prenosi drugačije informacije kada su u pitanju detalji saradnje.

Naime, prema ostrvskim informacijama, Junajted će odmah izdvojiti 9 miliona funti za jednogodišnju pozajmicu, sa pravom otkupa na kraju sezone. Takođe, Junajted je Falkau spremio i 200 hiljada funti nedeljno.

Na kraju, nije na odmet ostaviti prostora.

Poslednji je dan prelaznog roka, sveže informacije stižu iz minuta u minut, dešavalo se i ranije da se stvari promene u poslednjem trenutku. Stoga, očekujući i zvaničnu potvrdu selidbe u Junajted, pažljivo ćemo osluškivati eventualne promene i iznenađenja.

Ostanite uz nas!
  • facebook
  • twitter
  • email

Komentari