Rabio predstavljen - "Juventus je nivo više za PSŽ!"

Autor: Stefan Matić
utorak 02.07.2019.
16:29
Izvor: Sportske.net

Rabio predstavljen - "Juventus je nivo više za PSŽ!"

EPA-EFE/ETIENNE LAURENT
EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Povezane vesti

Jedna od većih transfer sapunica je konačno ugledala svoj kraj, "bludni sin" Pariza se smestio u Torinu. U naredne četiri godine će nositi dres "Bjankonera" ukoliko ne dođe do razilažnja u mišljenja, nije da Francuz nema istoriju sa time.

"Zadnjih šest meseci su bili komplikovani za mene, u sportskom svetu to vam se može desiti tako da sam bio spreman. Poglavlje je zatvoreno, ispred mene je nova, uzbudljiva avanutra i želim da budem najbolji što mogu", izjavio je Rabio na svom predstavljaju.

"Moglo je možda bolje prođe moj odlazak, ali nije postojala volja od strane PSŽ-a da me zadrži. Leonardo je imao kontakte sa mojim agentom, ali nije došlo do pregovora. Sada sam u velikom i prestižnom klubu"

"Dosta smo radili u PSŽ-u, ali uspeh u Ligi šampiona ne dolazi preko noći. Sa druge strane Juventus je u proteklih nekoliko sezona stigao do same završnice, s toga su ipak veći klub od PSŽ-a", zaključio je Rabio na pres-konferenciji.

Paratici

Bilo bi itekako zanimljivo videti sudar dva kluba u budućnosti, Francuz nije samo "zaratio" sa svojim matičnim klubom, već i sa reprezentacijom "Trikolora" takođe zbog njegovog agenta/majke. Ostaje da se vidi da li Juventus planira da toleriše takvo ponašanje okruženja oko njihovog igrača.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Markyc
Thursday, 04.07.2019
14:01

Odlično pojačanje za Juventus, mnogo sam ga voleo videti u Barsi. A Juve ako osvoji LŠ to automatski znači da je Ronaldo SAM osvojio, i da se dokazao u drugom klubu, bez obzira sto se promenilo pola tima.

avatar
Jasminn
Wednesday, 03.07.2019
19:45

Vidjet cemo koliko je posljedica ostavilo na njega nr igranje zadnjih 6 mjeseci. A imam osjecaj da ce se ljutiti kad ne bude starter

avatar
BlueBoy84
Tuesday, 02.07.2019
17:53

Hahha. Dobar sarkazam za slihtanje. D jubrentus

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Tuesday, 02.07.2019
17:08

U Juventusu ce biti kao vojnik poslusan Uopce de sumnjam u to

avatar
Tuesday, 02.07.2019
17:03

Upravu je mali Jeste,Juventus nivo vise gube finala LS u nizu kao niko.....

avatar
Crveni Lucifer
Tuesday, 02.07.2019
16:44

Nije da to nismo znali ali ne pokazuje nimalo postovanja klubu koji ga je lansirao, jako ljigav covek. Hoce li sutra ako predje u real ovako prozivati i juventus, plus njegov odnos sa reprezentacijom govori da je u pitanju jako veliki ego i jako los covek

avatar
LUZERPOOL
Tuesday, 02.07.2019
18:39

Nista poseban igrac nije, prosek obicni, ali zatoje lajavac za medalju.