Puklo? Hoće li Rajola uspeti da ubedi Pogbu?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 18.04.2018.
16:04
Izvor: Sportske.net

Engleski mediji tvrde da je priča o Pogbi završena, ali da sada predstoji buldožer diplomatija!

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Navodno, Murinjo nema nameru da zadrži Pogbu. Nezadovoljan je njegovim radom, tačnije pristupom obavezama, dve godine mu već zamera da više misli na aktivnosti van terena, da mu to odvlači pažnju, ali i da ne može da mu nađe mesto u svom sistemu.

Pogba povremeno bljesne i to je sve, ponovo je pristup problematičan i sve je izvesnije da će do kraja sezone, u ključnim utakmicama biti na klupi.

Sve to navodi na činjenicu da bi Pogba mogao da promeni sredinu, ali sam igrač ne haje, prema informacijama klupskih insajdera, njemu ne pada na pamet da ode, čak i ako stignu Fred i Sergej Milinković Savić.

Junajted bi da ga proda, ili iskoristi kao recimo deo posla za Nejmara, ali od toga nema ništa, makar je Pogba odbio da razmišlja o tim opcijama.

Rajola će na scenu, on želi da odvede Pogbu iz Junajteda, ali osim PSŽ ne postoji klub koji je spreman da plati obeštećenje, niti toliku platu Pogbi.

I to, u slučaju da PSŽ proda Nejmara, ili nađe nekako način da osim 100 miliona koliko bi koštao Pol Pogba finansira njegovu ogromnu platu.

Pogba, kako je i sam naveo nema želju da se vrati u rodni grad, jedine dve opcije koje bi prihvatio su Juventus i jedan od španskih velikana, ali za tako nešto nema šanse, niti Italijani imaju novac, niti su Real i Barsa zainteresovani.

"Dejli Mejl" piše da Rajola ubeđuje Pogbu, da bi i Francuz, ali i Điđo Donaruma mogli da završe u Parizu, da Tuhel želi da napravi tim koji neće zavisiti od Nejmara i da nisu bez osnova priče da će se Parižani osloboditi Brazilca i krenuti drugim putem.

Šta će biti od svega videćemo, i dalje zvuči nestvarno da Pogba ode, ali sukob sa Murinjom postoji, Portugalac ima odrešene ruke kada je formiranje ekipe za sledeću sezonu u pitanju...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neme
Wednesday, 18.04.2018
19:53

Pravo mesto za cirkus igraca tamo ima jos takvih klovnova samo vise nije sto nego mnogo manje.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 18.04.2018
18:24

Ne verujem da Murinjo ima odresene ruke kada su transferi u pitanju. Sigurno su i tamo svesni da je opasno to da urade i da Murinjo nigde ne traje vise od 3 sezone. Ako sledece sezone ne uzme titulu a male su sanse ne vidim kako bi mogao da ostane.

avatar
magister
Wednesday, 18.04.2018
18:12

Neimar u MUN-u je dimna bomba, koja treba da odvuče pažnju sa pravih ciljeva. To je zaključak zasnovan na logici i stanju stvari i to sam više puta obrazložio, od činjenice da i kad proda Marsijala, MUN ima Rašforda i Sančeza za levo, preko činjenice da se radi o ogromnom nocu, do upitnih ljudskih i moralnih kvaliteta, zbog kojih verovatno ni jedan trener ne žudi za takvim igračem. Pa uzeo ogromne pare, posle mesec dana se posvađao sa Kavanijem i napravio razdor u timu, a posle par meseci počeo da daje signale da će otići iz kluba. Za razliku od njega, Bejl, fizički superioran, kad je zdrav, a izgleda da sad jeste, igra upravo onako kako Murinjo voli, u oba pravca, plus, igra desno, gde trenutno ima samo Valensiju, pa su za tu stranu potrebni i bek i krilo. Plus, duplo je jeftiniji i pristojna je osoba, nisakim se ne svađa, sve trpi i radi svoj posao. Pogba je ljudina za Neimara, ali egocentričan na terenu, što ga sprečava da igra to što treba i da to bude za tim. Traži komplikovana rešenja, da bi izgledalo što efektnije, što je često povezano sa rizikom i gubitkom lopte i upropašćavanjem akcija i šansi. Možda može i da se popravi, čini mi se da je bolje odigrao poslednji put, bez obzira na poraz. Levo Bertrand, za beka, uz ostanak Janga, desno još jedan desni bek, i Živković uz Bejla. Oproštaj od Blinda, Darmijana, Šoa, Lindelofa, unovčenje Pogbe i Marsijala, nov mladi špic, kao alternativa Lukakuu ili Ćiro Immobile, koji košta, ali i vredi.

avatar
Wednesday, 18.04.2018
17:28

Pogba dodji u Celsi i povedi nas! =D

avatar
brekbaCh1
Wednesday, 18.04.2018
17:10

100+ miliona za cirkuzanta

avatar
Silent
Wednesday, 18.04.2018
16:10

Iliev ga dovodi u partizan bomba prelaznog roka