Puč u Lionu, rekordno pojačanje želi transfer!

Autor: Stefan Matić
utorak 01.09.2020.
21:11
Izvor: Sportske.net

Niko mu ne može objasniti situaciju.

EPA-EFE/Miguel A. Lopes /
EPA-EFE/Miguel A. Lopes /

Povezane vesti

Lion je imao razočaravajuću prošlu sezonu u Ligi 1. "Lavovi" su po prekidu transfera bili van mesta koji vode u Ligu šampiona ili Ligu Evrope, njihov vlasnik Ola je najavljivao i tužbu zbog velikih finansijskih gubitaka.

Po restartu sezone Lion je blistao u Ligi šampiona.

Puleni Rudija Garsije su izbacili timove poput Juventusa i Mančester Sitija da bi u polufinalu stali, kasniji šampion Bajern Minhen je bio prejak. Verovalo se da će Lion biti jedan od glavnih rivala PSŽ-u u novoj sezoni, ali onda niotkuda rekordno pojačanje kluba Džef Reine-Adelaid otvoreno u francuskim medijima priznaje kako ne vidi svoju budućnost u Lionu.

Nekadašnji Arsenalov akademac je imao dosta problema sa povredama, vratio se posle šest meseci pauze u tim, pomogao svom timu u eliminacionim utakmicama LŠ, a onda klupa - koju igrač ne želi više da trpi.

"Frustracija postoji, ne razumem njihove zamisli. Borio sam se šest meseci kako bi se vratio u tim, savladao sve izazove i pomogao timu da postigne svoje ciljeve. Veoma je frustrirajuće za mene da se nađem u situaciji gde ne igram i bez objašnjenja. Razgovarao sam sa trenerom, sa bordom, ali ništa se nije promenilo. Svako je pričao drugačije. Ljudi pričaju kako nisam na 100%, kako treniram loše, kako imam problema sa ponašanjem i trenerom. Ništa nije istina"

"Ništa nije nemoguće u fudbalu, ali teško je zamisliti da imam budućnost u Lionu"
, izjavio je Reine-Adelaid za franucke medije.

Bonus baner

Francuz je rekordno pojačanje Liona, stigao je prošle sezone za sumu od 25 miliona evra iz Anžera. Izgleda da će posle samo jedne sezone biti primoran da se seli, videćemo ko je zainteresovan.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Wednesday, 02.09.2020
04:08

Ne znam ko ga je doveo al znam da je decko cisti promasaj