PSŽ zna ko će zameniti Nejmara, ostaju i bez trenera!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 10.12.2019.
09:59
Izvor: Sportske.net

Očigledno da nas čeka pravi zemljotres, Mbape i Tuhel ne mogu zajedno, a "Sveci" se ustremili na najboljeg afričkog igrača!

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Pari Sen Žermen se nada da će Mbape prelomiti i potpisati novi ugovor sa klubom. Na vrata im kuca Real Madrid, ali "Los Blankosi" imaju finansijske probleme jer ne uspevaju da se oslobode nepotrebnih igrača sa velikim ugovorima.

Zbog toga Leonardo želi da se oslobodi i Nejmara, a verovatno i trenera Tuhela koji nije u dobrim odnosima sa Mbapeom.

U slučaju da prodaju Nejmara Barseloni, što je izgleda želja sve tri strane, "Sveci" bi se ustremili na Manea.

Senegalac je pod ugovorom do 2023. klub će učiniti sve da ga ne pusti, ali ako Parižani ponude ogroman novac i Mane bude imao želju da ode, Liverpul će se teško odupreti.

Naime, Senegalac zarađuje oko osam miliona evra, recimo duplo manje od Salaha. U Parizu može da dobije ogroman novac, pogotovo što će se PSŽ osloboditi i Nejmara i Kavanija koji zajedno zarađuju oko 50 miliona.

Šta su još planovi Leonarda?

Pre svega da pojača odbranu, cilja De Šilja iz Juventusa kao rešenje za oba boka, ali pokušaće da pobedi Junajted i još neke engleske klubove u trci za Kulibalija ili Škrinjara iz Intera.

Takođe, PSŽ će prodati verovatno Menijea kome ističe ugovor, ni za Paredesa nema mesta, pa će sigurno biti još kupovina, a kako rekosmo, prva meta ostaje Mane.

Uz to, priča se da će Tuhel otići u Arsenal, ako se to desi ove zime, Poketino ili Alegri su jedina dva kandidata da ga zamene...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
_Goran_
Tuesday, 10.12.2019
14:55

Pre bih rekao da ne znaju ko ce zameniti Nejmara, s obzirom na metu.

avatar
Pravi romanista
Tuesday, 10.12.2019
11:34

Ono kad rupa poput De Silja promeni vise dobrih klubova jer ,,moze da igra po oba boka", a ustvari je rupa gde god da ga stavis

avatar
Amalainter
Tuesday, 10.12.2019
15:17

Hahaha..bas tako..pisu nebuloze..taj sigurno nece u PSZ

avatar
Reds8c
Tuesday, 10.12.2019
11:19

Everyone at Liverpool Football club has mutually decided that they can go fuck themselves. What are they smoking there at Parc des Princes? hahaha