PSŽ već našao pojačanje iz Juventusa?

Autor: Nikola Miloradović
sreda 07.02.2018.
11:18
Izvor: Sportske.net

Parižani su sada u prednosti u odnosu na klubove iz Premijer lige.

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Fudbaler Juventusa Aleks Sandro jedan je od natraženijih defanzivaca na svetu, makar u poslednjih godinu dana.

Brazilac je pružao blistave partije u dresu "Bjankonera" minule sezone, ove igra nešto slabije, ali su to zainteresovani klubovi videli kao pravu priliku da obore cenu koju je Juve postavio za svog fudbalera.

Čelsi je letos bio veoma zainteresova, u svojim redovima ga je želeo i Mančester Junajted, ali prema pisanji "Kalčo Merkata", sada je najbliži potpisu bivšeg fudbalera Porta francuski Pari sen Žermen.

Čelsi je doveo Emersona Palmijerija iz Rome, dok Mančester nijednom nije poslao konkretnu ponudu na adresu "Stare dame", pa se veruje da će se okrenuti drugim opcijama.

PSŽ je navodno još letos obavio razgovore sa fudbalerom, Juve za njegove usluge sada traži 50 miliona evra, koliko su "Sveci" spremni i da ponude.

Brazilac u Torinu zarađuje 2,8 miliona evra na godišnjem nivou, a ima ugovor sa "Bjankonerima" do 2020. godine.

Uprava Juventusa mu nije ponudila novi ugovor, upravo zbog razočaravajućih partija tekuće sezone, podigao je ipak formu u poslednje vreme, upisao gol i asistenciju u pobedi nad Sasuolom, pa ga treba očekivati u postavi "Bjankonera" za duel sa Totenhemom u okviru LŠ, naredne nedelje.

Juve je već krenuo i u potragu za njegovom zamenom, više o tome u nastavku.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Маркус19
Wednesday, 07.02.2018
13:57

Мислим да је ово дезинформација. Сандро је без сумње одличан леви бек, али Парижани имају на тој позицији и Курзаву. Дечко такође важи за једног од најбољих на свету ако говоримо о позицији на којој игра. Јунајтед треба да прода Дармијана и Блинда и доведе њега!

avatar
VANDAL_boys
Wednesday, 07.02.2018
13:13
avatar
Roj Kin 16
Wednesday, 07.02.2018
16:17

Ne priča portugalski pa ne može da se druži sa Nejmarovom veselom družinom Brazilaca..

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 07.02.2018
13:06

Produzice ugovor , mislim da je sve gotovo

avatar
juvenelcuore
Wednesday, 07.02.2018
13:01

Problem današnjih brazilaca,Argentinaca, čileanaca i tako dalje...mislim da manje bogate lige je da kada se seljak dočepa novca dešava je ov,da svi idu samo za novcem, jer kad on ode u svoju bijednu Favelu i podjeli po 1000 pezosa on je za njih TITO.Slične stvari su i na Balkanu!!!Volio bih da u skorije vrijeme vidim nekog igrača koji ce da ponikne u klubu koji ga je stvorio i da tu okači kopačke!!!nImamop Barsu...nema više LA MAsie jer je jeftinija varijanta naci nekog južnoamerikanca za sitan novac nego da ga hrani,uči škole, oblači,obezbijedi porodicu.

avatar
Paris Saint Germain
Wednesday, 07.02.2018
13:19

Bla bla bla oseca se bes zbog silnih izgubljenih finala, kao da su ti brazilci nesto krivi.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 07.02.2018
13:39

Ali Sandro je jedan od 3 najbolja beka na svetu a prima samo 2,8 miliona evra. To su smesne pare, cak bih rekao uvredljive za njega, zasluzuje bar 3 puta vise.